Džesika Simpson nekada je bila jedna od omiljenih glumica i pevačica Holivuda. Nema devojke koja nije želela da izgleda poput nje, a poznata slatkica nebrojeno puta našla se na listama najlepših žena sveta.

Međutim, i ona, kao i mnoge pre i posle nje, teško se nosila sa bremenom slave, pogotovo nakon trudnoća, jer su komentari na račun njenog viška kilograma bilo stravični.

U jednom trenutku, nekada velika zvezda imala je preko 110 kilograma što je bilo ogromno opterećenje za njenih 1.61 koliko je visoka. Tokom svih ovih godina ona je uspela u nekoliko navrata da skine višak, ali se, nažalost, veoma brzo vratila na stari put.

Džesika Simpson u jednom trenutku je imala 110 kilograma.
Profimedia 

Ipak, poslednjih meseci Džesika je doživela pravu transformaciju, a kada pogledate nove fotke moraćete dobro da protrljate oči. Zapravo, mnogobrojni fanovi joj sad poručuju da je preterala, te da ne bi trebalo da gubi još kilograma jer je na ivici anoreksije.

Džesiku Simpson prozivaju da je na ivici anoreksije.
pritnscreen/instagram 

To samo pokazuje da se svetu ne može udovoljiti, ali se i pored svega toga čini da je Simpsonova prezadovoljna svojim sadašnjim izgledom koji rado pokazuje na društvenim mrežama.

Džesika Simpson novom kampanjom pokazala je novi izgled.
Jessica Simpson / Planet / Profimedia 

"Gubila sam i ponovo dobila 45 kilograma tri puta tako da sam mislila da se ovaj trenutak nikada neće dogoditi, ali konačno mogu da nosim bikini tokom ovih prolećnih praznika. Naporan rad, odlučnost i samopoštovanje. Od sreće sam se i rasplakala", napisala je Džesika na svom profilu.

Džesika Simpson fotografisala se u kupaćem kostimu.
pritnscreen/instagram 

Glumica i pevačica je zaista u prošlosti više puta prolazila kroz rigorozne dijete, a kako je i sama priznala, na tom putu joj je odmogao i alkohol. U jednom trenutku, kako je ispričala u emisiji kod Elen Deženeris, zbog kilograma nije mogla ni da hoda, a upravo ju je to i odvelo u problem sa ispijanjem alkohola u neograničenim količinama.

Džesika Simpson u jednom trenutku nije mogla da hoda od kilograma.
SC / Backgrid USA / Profimedia 

"Nisam ni bila svesna koliko pijem. Mislila sam da me piće čini hrabrijom i da imam više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno. Zapravo, zbog alkohola sam postala nema. Ćutala sam i bila tupa", rekla je glumica u jednoj emisiji, a potom je pokušala da objasni zašto se prepustila alkoholu:

"Htela sam bolje da razumem sebe i život koji mi se dešava. Moja deca odrastaju i gledaju svaki moj pokret. To je velika odgovornost", otkrila je Džesika koja je dodala da ju je alkohol potpuno ideformisao, kao i da svoje lice i telo nije mogla da prepozna.

Čak je i njen suprug prestao da pije u znak podrške, a pevačica i glumica ističe da je posebno ponosna što tokom pandemije nije liznula ni kap alkohola.

Podsetimo, Džesika je u novembru prošle godine podelila fotografiju na kojoj gotovo neprepoznatljiva sedi u zamračenoj prostoriji obučena u roze trenerku. Njeni obožavatelji bili su šokirani njenim izgledom, a činilo se da je njen izgled dodatno izdeformisan i filerima koje je ranije ubrizgavala.

Džesika Simpson objavila je fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva.
printscreen/instagram 

"Ova osoba rano ujutru 1. novembra 2017. je neprepoznatljiva verzija mene. U ovom trenutku znam da je trebalo da dozvolim sebi da vratim svoju svetlost, pokažem pobedu nad svojom unutrašnjom bitkom samopoštovanja i prodornom jasnoćom ohrabrim ovaj svet", napisala je Džesika ispod fotografije, ali su dobre vesti da je tada započela borbu protiv loših navika, a danas izgleda kao potpuno druga osoba.

Kako je smršala Džesika Simpson?

Džesika je rešila da na zdrav način izgubi suvišne kilograme, a na tom putu pomogao joj je i trener slavnih Harli Pasternak koji, kako je sam istakao, ne veruje u "cheat" dane. Navodi da je tajna uspeha u samo jednom obroku koji nam na nedeljnom nivou garantuje gurmansko uživanje.

Ako u jednom danu dozvolite sebi previše opuštanja, to prelazi u ekstrem ‒ izjavio je za pomenuti portal slavni trener.

Džesika je dobila plan ishrane umesto rigoroznih dijeta koje često imaju jo-jo efekat, a bazirao se na proteinima i povrću od čega su tri glavna obroka i dve užine. Takođe, zanosna plavuša svakog dana je pešačila predviđenih 14.000 koraka.

Kako je rekao Pasternak, Džesika bi za doručak pojela jedno jaje i omlet od tri belanca i činiju kupina. Za ručak bi imala salau sa grilovanom piletinom ili ribu na žaru sa salatom, dok je za večeru uvek bilo neko povrće. Što se tiče grickalica, tu su bademi i grilovano povrće sa malo parmezana.

Uz to imala je treninge koji uključuju vežbanje celog tela.

Počeli smo lagano, pa smo postepeno povećavali intenzitet treninga. U početku smo se fokusirali na nekoliko mišićnih grupa kako bismo tokom nedelje pokrili celo telo. Radili smo različitu mišićnu grupu svakog dana u nedelji - objasnio je Pasternak Ključ je bio da sagori makar 300 kalorija, ali i više ako je moguće.

Takođe, bilo je ključno da se makar sat vremena uzdrži od korišćenja telefona, pogotovo uveče kada bi najčešće posezala za grickalicama i da spava makar 7 sati. Bilo kako bilo, jasno je da su se naporno vežbanje i ishrana isplatili, te Džesika sada izgleda čak i bolje nego u svojim dvadesetim, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Pogledajte koliko se Džesika Simpson promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!