Anika Božić, manekenka i jedna od najbogatijih Srpkinja zaista živi život o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju. Okružena je raskoši, luksuzom i zlatom, putuje na najluksuznije lokacije, jede u najfinijim restoranima i uz sve to, živi i bajku kada je ljubav u pitanju.

Naime, ona je u srećnom braku sa Palestincem Jusufom al Sarajem za koga se navodilo u medijima da je princ, zbog čega su Aniku nakon udaje počeli da zovu "arapskom princezom".

Ona je nedavno otvorila vrata svoja dva raskošna doma za "Super TV" u kojim uživa sa svojim suprugom, ali i otkrila ko joj je pomagao prilikom uređivanja prostora, ali i koji su joj dalji planovi.

Anika Božić pokazala je svoje dve nekretnine koje poseduje.
Instagram 

Anika jedan deo godine živi u Parizu gde ima stan u centru grada, dok joj se kuća u Egiptu nalazi na samoj plaži. Letnje dane obično provodi baš na toj lokaciji, kako bi pored mora mogla da uživa i opusti se sa suprugom Jusufom al Sarajem i sinom Omarom. Kako ističe za “Super TV”, oba prostora su joj draga, jer svaki ima svoju čar.

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži – kaže Anika na početku razgovora, koja u domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Uz stan tu je naravno i garaža. Slična situacija je i sa domom u Egiptu gde postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji. Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva.

- Dom u Parizu sam uredila u potpunosti sama, a kuću u Egiptu je uredila moja svekrva, koja se inače bavi uređivanjem enterijera. Godinama skupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera i znam tačno u kakvom prostoru bih se osećala prijatno. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i životnim potrebama – kaže manekenka iskreno za “Super TV” i naglašava kako su detalji najbitniji u uređivanju doma.

- Detalji su esencijalni kako u dizajnu i enterijeru, tako i u modi. Ceo život se bavim detaljima, detalji čine dizajn– govori ona.

Letnje dane trenutno provodi u Egiptu kraj bazena koji poseduje u okviru ogromne kuće.

- U Egiptu najviše vremena provodim pored bazena, srećna sam da moj sin većinu vremena provodi na otvorenom. U Parizu skoro sve prostorije koristimo podjednako – kaže Anika.

S obzirom na to da su je mnogi u javnosti prozvali arapskom princezom, ona otkriva da ima želju za kuvanjem i spremanjem, ali da nema vremena za takve stvari.

- Često se sa nostalgijom setim kulinarskog umeća svoje bake i žalim što nemam ni vreme ni strast da se posvetim sticanju istih. Kada su u pitanju kućni poslovi, perfekcionista sam od malih nogu i svaki prostor u kojem boravim mora da zadovoljava visoke standarde organizacije i higijene – izjavljuje manekenka koja je pre korona virusa zajedno sa suprugom imala planove o novim nekretninama, ali je trenutno sve na pauzi.

- Dosta toga smo planirali, ali trenutna pandemija stavila je naše planove na pauzu– zaključuje Anika Božić, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Anika Božić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!