Pevačica Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se danas u Hramu Svetog Save, a Katarina je za ovaj važan dan imala čak tri venčanice.

Pored raskošne dekoracije kojom su dominirale bele ruže, velike torte na nekoliko spratova, Kaća je rešila da ne ponese jednu, već tri venčanice.

Kada je reč o prvoj venčanici, Katarina Grujić je nosila model koji potpisuje albanski dizajner Valdrin Sahitij, čije kracije nosi i slavna pevačica Bijonse.

Kaća Grujić udala se za Marka Gobeljića
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Sirena model venčanice koji je nosila Kaća je poslednjih godina posebno tražen, a tome u prilog ide i cena od 20.000 evra koju je Katarina bila spremna da izdvoji za svoj poseban dan.

Kada je reč o drugoj venačnici, Katarina je takođe izabrala sirena model s dugim rukavima, koji je otkrivao njena ramena, dok je predeo oko grudi i deo rukava bio ukrašen biserima.

Kaća Grujić nosila je tri venčanice na svadbi
Instagram 

Kada je reč o trećoj venčanici, Kaća je zablistala u modelu na jedno rame sa providnim detaljima, a cela haljina bila je ukrašena kristalima što ju je činilo posebnom i efektnom.

Instagram Venčanice Katarine Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Torta od 10 spratova, vatromet na slavlju Kaće i Marka Instagram