Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su postali roditelji, a sada su rešili da se konačno skupe i pazare svoj stan u kom će živeti sa ćerkicom Katjom.

Do sada su živeli sa njenim roditeljima u porodičnoj kući na Voždovcu, ali im je za oko zapala fantastična nekretnina u elitnom delu Beograda.

Za nju su navodno izdvojili čak 500.000 evra, a stan od oko 100 kvadrata kupili su još pre nekoliko meseci, iako se pevačica tek sada time pohvalila na Instagramu.

Katarina Grujić pokazala je deo stana koji su kupuli u elitnom beogradskom naselju.
pritnscreen/instagram 

Pratiocima nije promakao ni fantastičan pogled na ceo grad, kao i to da je jedan ceo zid potpuno u staklu, a komšije će im biti brojne Kaćine kolege poput Milica Pavlović, Marije Šerifović, Milice Todorović, ali i Novaka Đokovića, te ne sumnjamo da će biti svakodnevnih druženja.

Katarini Grujić komšije će biti mnoge estradne kolege, kao i Novak Đoković.
Instagram 

Katarina je kasnije okačila i fotografiju na kojoj pozira sa završenom papirologijom, odnosno kupoprodajnim ugovorom, čime je još jednom potvrdila da je preuzela ključeve novog porodičnog gnezda.

Katarina Grujić pozirala je i sa kupoprodajnim ugovorom čime je potvrdila da su kupili nekretninu u luksuznom delu Beograda.
pritnscreen/instagram 

Čestitke su samo pristizale, ali mnogi nisu propustili ni da prokomentarišu izgled pevačice koja je u rekordnom roku vratila liniju i dovela je do savršentsva što možete videti u videu u nastavku.

Katarina Grujić mesec dana posle porođaja izgleda kao avion! Instagram

Sada ih čeka onaj najlepši deo - uređivanje enterijera, te smo sigurni da će sve biti onako kako su oduvek zamišljali, a ukoliko ste propustili, pogledajte u videu na kraju teksta kako izgleda stan u kom će nastaviti svoj život.

Kaca i Gobelja kupili LUKS stan, a pogled puca Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!