Pevačica Katarina Grujić danas se udaje za fudbalera Marka Gobeljića, a tom prilikom odabrala je venčanicu bajkovitog modela u kakvom devojčice sanjanju da se udaju.

Poput princeze pevačica je sa osmehom pozdravila sve prisustne, koji su bez daha gledali u nju i kreaciju albanskog dizajnera Valdrina Sahitija.

Danas se mnoge žene koje planiraju da stanu pred oltar odlučuju upravo za ovakve modele - sirena koja lagano pada, spuštene bretele ukrašene kristalima po šavovima i gola ramena.   

Katarina Grujić u venčanici.
screenshoot 

Sirena model venčanice je poslednjih godina posebno tražen, a tome prilog ide i cena od 20.000 evra koju je Katarina bila spremna da izdvoji za svoj poseban dan.

Katarina izgledala prelepo u bajkovitoj venčanici koja je uska u struku, a od bokova bela svilena tkanina sliva se do poda, što je dodatno istaklo njenu izvajanu figuru.

Prvi snimak u vencanici od 20.000 e Kurir

Raskošnom izgledu venčanice doprineli su veo i šlep koji daje volumen i elegantan izgled venčanici.

Dugo nismo videli tako otmenu, modernu, a opet i tradicionalnu haljinu za venčanje. Pored kristala na venčanici i ogrlici, zalizanu nisku punđu obogatila je kruna koja odaje utisak prave princeze, a popularnim "Cinderella" cipelama sa srebrnom mašom je zaokružila svoj look za veliki dan.

Za njen bajkoviti izgled pobrinuo se dizajner Valdrin Sahiti koji je sa Kosova i stilista je političarke Vjose Osmani, koja mu je 2020. godine, dok je bila vršilac dužnosti predsednika takozvane države Kosovo, dodelila diplomatski pasoš, a on po zakonu, izdaje se na rok od pet godina, pisao je Reporteri, prenosi Kurir. 

Sahiti je uspeo da obezbedi diplomatski pasoš zahvaljujući u to vreme predsednice, a haljine koje je kreirao ne nosi samo Osmanijeva, već i neke svetski poznate pevačice. Dizajnirao je haljinu za Bijonse na premijeri filma.

Njegovu haljinu je nosila i plus sajz manekenka Iskra Lorenc na Kanskom festivalu 2019. godine.

Podsetimo, Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas za oko 500 zvanica prave svadbeno veselje u jednom poznatom hotelu u Beogradu, a više fotografija sa venčanja su Hramu Svetog Save pogledajte u galeriji:

Kurir/ Nemanja Nikolić Venčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!