Deca princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton ukrala su pažnju na kraljičinom platinastom jubileju dok su se tokom povorke vozila u kočiji s mamom.

Princ Džordž (8) pravio je grimase dok je stajao na balkonu Bakingemske palate s kraljicom Elizabetom II (96) i ostatkom kraljevske porodice. Njegov osmeh mnoge je podsetio na njegovog oca princa Vilijama (39).

Za kraljičin platinasti jubilej, deca princa Vilijama i Kejt Midlton (40) vozila su se u kočiji tokom povorke. Najmlađi princ Luis (4) sedeo je između svoje starije sestare i brata, princeze Šarlot i princa Džordža.

Deca su mahala okupljenima, a momenat koji je ukrao pažnju usledio je ubrzo nakon toga.

princ luis na jubileju kraljice elizabete
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Kada su se svi tradicionalno okupili na balkonu palate, princ Luis je prekrio uši zbog buke aviona, i sve vreme je rpavio grimase baš kao i njegov stariji brat Džordž.

Reakcija princa Luisa postala je viralna za kratko vreme, te su tako mnogi šerovali i komentarisali uz osmehe reakciju malenog dečaka.

Podsetimo, povodom 70 godina na prestolu, od 2. do 5. juna cela nacija slavi kraljičin platinasti jubilej. Četverodnevnu svečanost obeležiće vojne parade, brojni koncerti, raskošne gozbe i svečane povorke u čast kraljici, a već sada vlada euforija po ulicama Londona.

Youtube Maleni dečak bio je zvezda jubileja

Kraljica Elizabeta je još u sredu na aerodrom poslala automobil i osiguranje po princa Harija (37) i njegovu porodicu koji su stigli privatnim avionom iz Los Anđelesa. Inače, Megan (40) i Hari su se prvi put nakon dve godine vratili u Veliku Britaniju.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!