Kraljica Elizabeta slavi 70 godina vladavine, a u trenutku kada se pojavila ispred arene zamka Vidzor nagrađena je gromoglasnim aplauzom i ovacijama kakve je moguće videti samo u filmovima.

Kraljica sve vreme nije skidala osmeh sa lica, na radost oduševljenih posetilaca koji su već neko vreme zabrinuti za njeno zdravstveno stanje usled kog se nije pojavljivala na javnim događajima.

Međutim, spektakl za jubilej naravno da se ne sme propustiti, a učesnici su se potrudili da kraljici prirede veče za pamćenje.

Konjička predstava "Royal Windsor Horse Show" okupila je creme de la creme britanskog kraljevsa, a na sceni su se smenjivali Helen Miren koja je dva puta igrala Elizabetu II, i koja je i juče bila u toj ulozi, operska pevačica Ketrin Dženkins, ali i tajni gost iz Holivuda koji je bio zadužen da vodi šou.

U pitanju je niko drugi do Tom Kruz koji je svojom pojavom naprvio pravu pometnju na svakom koraku. Pre izlaska na scenu glumac je rekao i svoje mišljenje o kraljici Elizabeti.

"Ona je žena kojoj se izuzetno divim. Poseduje ogromnu istrajnost i divim se njenom dostojanstvu. Ljubitelj sam istorije i imam veliko poštovanje prema njoj. Ovo je divno, zaista volim tradiciju! Kakav trenutak", započeo je glumac, najavivši nastup Kraljevske trupe konjičke artiljerije kao "jedan od najzanimljivijih i najuzbudljivijih".

Tom Kruz napravio je pometnju na svakom koraku.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Napomenuo je da svetski lideri i šira javnost u kraljici prepoznaju dostojanstvo, odanost i dobrotu. Baš kao i on. Otkrio je i detalje prvog susreta sa princom Filipom koji je rekao da je Kruz bio prvi gost koji je helikopterom stigao u Bakingemsku palatu.

Tom Kruz vodio je program povodom jubileja.
Steve Parsons / PA Images / Profimedia 

Inače, Elizabeta II aplaudirala je tokom tradicionalnog nastupa Kraljevske konjice Omana, kojim se prikazuje veština komandovanjem konjima.

U konjičkoj predstavi Galop kroz istoriju učestvovalo je više od 500 konja i 1.000 izvođača. Šou je nosio naziv "lična počast našoj monarhiji", a produkcija je vodila publiku kroz više od pet vekova istorije.

kraljica Elizabeta oduševljena je bila konjiškim šou programom.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Takođe, predstavnici odbrambenih snaga Trinidada i Tobaga izveli su verziju čuvene grupe "Aba"- "Dancing Queen" u čemu je kraljica izuzetno uživala.

U publici su bili i kraljičina ćerka i sin princeza Ana i princ Edvard, baš kao što je i očekivano. Inače, proslava kraljičinog planitanskog jubijela nastviće se brojnim događajima do petog juna, kada se organizuju veliki ručak i ulične zabave u Londonu.

A kada je reč o Tomu Kruzu koji se češće spominje zbog angažovanja u ozloglašenom kultu slavnih - Sajentološkoj crkvi, njemu će se kraljevska porodica i te kako revanširati za to što se pojavio na ovom prestižnom događaju. Očekivano, Kejt i Vilijam odnosno vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, 19. maja u Londonu prisustvovati britanskoj premijeri filma "Top Fan: Maverik", u kojem on igra glavnu ulogu.

Shutterstock Sve ljubavi Toma Kruza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!