Nakon što je Džoni Dep dobio tužbu za klevetu protiv Amber Herd, slavna glumica se oglasila putem Instagrama.

Džoni Dep se nije pojavio na čitanju presude, čija se objava čekala se nekoliko sati, a malo pre čitanja presude u sudnicu je stigla Amber.

amber herd se oglasila nakon što je džoni dep dobio tužbu
Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia 

Nakon što je porota donela odluku u korist Depa, Amber je napustila sudnicu, a zatim je objavila saopštenje na društvenim mrežama.

"Razočaranje koje danas osećam nemoguće je opisati. Slomljena sam što gomila dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi neizmernoj moći i uticaju mog bivšeg muža.

Još više sam razočarana zbog značenja koje ova presuda ima za druge žene. Ovo je nazadovanje. Sat se vraća unazad u vreme kada su žene koje su odlučile da progovore bile javno osramoćene i ponižene. Odbačena je ideja da nasilje nad ženama treba da se shvati ozbiljno. Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da ubede porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i da zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da smo pobedili u Velikoj Britaniji.

Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka, da govorim slobodno i otvoreno", glasil saopštenje na zvaničnom nalogu Amber Herd.

amber herd optužila je depa za porodično nasilje
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!