Dugo se polemisalo da li je Amber Herd zaista poklonila dečijoj bolnici obećane milione nakon razvoda od Džonija Depa. Te jeste, te nije... te pomogao joj je bivši dečko Ilon Mask, te dogovorila je da će isplatiti u ratama.... Međutim, kako su u svakoj laži kratke noge, tako je i u ovom slučaju, odnosno, glumica je konačno priznala da je slagala da je novac dala tamo gde je trebalo.

Podestimo, Džoni i Amber sklopili su nagodbu tokom razvoda 2016. godine, a Herd je najavila da će dobijenih sedam miliona dolara donirati u dobrotvorne svrhe i obećala da će novac podeliti između dve organizacije: Američke unije za građanske slobode (ACLU) i dečje bolnice Los Anđeles.

Amber Herd je priznala da nije donirala novac od razvoda.
Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia 

Iako su se javno oglasili iz ACLU i bolnice, potvrdivši da Amber nije uplatila ni dinara, kao i da je u njeno ime pregovarao Ilon Mask, ona je na sudu potvrdila da je novac ipak zadržala. Priznala je da je do kraja 2018. godine dobila sav novac od razvoda, kao i da i dalje želi da ga donira, ali da se na putu isprečila Džonijeva tužba kojom od nje traži 50 miliona dolara za klevetu.

"Još uvek u potpunosti planiram da ispoštujem sva svoja obećanja. Volela bih da prestane da me tuži", rekla je Amber.

Ranije je na sudu izvršni direktor ACLU-a, Terens Douerti, svedočio da je organizacija dobila ukupno 1,3 miliona dolara u glumičino ime, s time da je samo 350.000 dolara došlo direktno od nje, a 100.000 dolara od Depa i 500.000 dolara od Maska.

Poroti je pokazao i pisani dogovor u kojem je Herd trebalo da se obaveže da će donirati 3,5 miliona dolara tokom 10 godina, ali glumica ga nikada nije potpisala. Herd je rekla da je novac želela da donirara jer je "nikada nije zanimao Džonijev novac".

Džoni Dep je tužio Amber zbog klevete.
JIM WATSON / AFP / Profimedia 

Zanimljivo je i da je "žderačica muškaraca", kako još zovu Amber, nakon razvoda objavila saopštenje u kojem je tvrdila da će sav novac od razvoda biti doniran čim primi novac od nagodbe, pa je ovo zapravo samo još jedna njena laž u nizu, a da li će ih biti još, ostaje da vidimo, a kako su Džoni i Amber izgledali tokom srećnih dana, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Amber Herd i Džoni Dep nekada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!