Da je suđenje Džoni Depa i Amber Herd postalo prava sapunica, imali smo prilike da vidimo i tokom ranijih Džonijevih svedočenja. Ipak, sada je konačno došao red da i glumica ispriča svoju stranu priče i tako je ovo suđenje vredno 50 ili 100 miliona dolara postalo još uzbudljvije.

Nakon bezbroj glasovnih zapisa dostavljenih sudu, koje je Amber snimala u trenucima svađa sa Džonijem Depom, sada je isto uradila i sa fotografijama.

Amber Herd je drugog dana svedočenja pokazala fotografije onesvešćenog Džonija Depa za koje tvrdi da su nastale nakon što je glumac konzumirao droge. 

Amber Herd dostavila fotografije Džoni Depa u onesvešćenom stanju.
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia 

I dok su mnogi još uvek začuđeni činjenicom da ga je njegova tadašnja supruga snimala i slikala, umesto da mu se našla kao oslonac, nedavno uhvaćena u laži Amber je na pitanje zašto je uopšte fotografisala Depa u tom stanju, rekla je da je tad počela da primećuje ​​obrazac ponašanja koji je želela da dokumentuje.

Fotografije su nastale 2013. godine.

"Mogla sam samo da nagađam šta koristi po tragovima koje bih pronalazila. On bi se onesvestio i izgubio kontrolu nad sobom, a onda bi ga ljudi podigli, očistili i popravili", rekla je na klupi za svedoke. "Ne bi se toga sećao, ne bi ni poricao niti bi me optužio da sam lagala da se to dogodilo. Nije bilo nikoga da me podrži", rekla je.

Džoni Dep tuži Amber Herd za klevetu i ugledu časti.
JIM WATSON / AFP / Profimedia 

Tvrdi da je sve to vreme bila "njena reč protiv reči njegovih zaposlenih" te da je zbog toga shvatila da mora da počne da fotografiše te situacije kako bi imala dokaz. Prva fotografija koju je pokazala je, tvrdi, nastala na jednom ostrvu gde su letovali. Tvrdi da je na početku tog leta "bio normalan", ali da se sve promenilo kad je počeo da se druži s prijateljem Paulom Betanijem.

Sudu je predočila i fotografiju koja je navodno nastala 22. marta 2013. godine nakon što je "pokušao da spali sliku njenog bivšeg dečka". U svedočenju dan ranije je otkrila da ju je Dep optuživao da ga vara s tim bivšim partnerom.

 Tvrdi da se to dogodilo nakon što je Dep više dana neprestano uzimao droge.

"Uništio bi se, to bi trajalo nekoliko dana, onda bi bio "čist" jer bi se osećao loše", tvrdi Herd.

Fotografije Džonija Depa u besvesnom stanju.
Fairfax County Court / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Rekla je da je Dep često pio i pred decom koja nisu znala kako da reaguju na to. Piće bi pred decom ipak, tvrdi, neuspešno pokušao da sakrije.

Prisetila se i incidenta u Japanu kad joj je Dep navodno vikao da je "zanovetna ku*ka". "Rekao mi je da je pogrešio sa mnom, da će me se rešiti. Rekao mi je neke odurne stvari tad", rekla je.

Podsetimo, Džoni Dep je tužio Amber za odštetu od 50 miliona jer je, po sopstvenom priznanju, zbog njenih javnih optužbi o pretrpljenom nasilju u braku ostao bez angažmana u serijalu "Pirati sa Kariba", dok je ona uzvratila kontratužbom u duplo većem iznosu za klevetu i pretprljeni duševni bol.

Amber Herd i Džoni Dep u braku.
Shutterstock 

"Pisala sam o ceni koju žene plaćaju kad progovore protiv muškaraca. I dalje plaćam tu cenu, ali nadam se da ću, kad se ovaj slučaj završi, moći da krenem dalje, kao i Džoni", rekla je Amber nekoliko dana pre suđenja.

Dep od nje traži 50 miliona dolara za naknadu štete, a Herd u isto vreme tuži njega tražeći 100 miliona dolara odštete.

Dosadašnja svedočenja slute na to da će se prljav veš tek doći na videlo, a kako će se završiti ovaj postupak vredan 50 miliona dolara ostaje nam da vidimo, a kako izgledaju ostale kompromitujuće fotografije Džoni Depa koje je Amber dostavila sudu, pogledajte u nastavku:

Youtube, BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia Fotografije Džonija Depa sa suđenja protiv Amber Herd.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!