Suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa ne gubi medijski interes.

Gotovo svakodnevno u sudnici se otkrivaju novi detalji njihovog turbulentnog i strastvenog odnosa.

Nedavno su pred sudom pročitane poruke koje je par razmenjivao dok su bili u ljubavnoj vezi, a advokatski tim Amber Herd prikazao je i sniamk koji je Amber tajno napravila u njihovom domu, a u kojem se vidi kako Dep hoda po kuhinji, udara vratima kuhinjskih ormarića i razbija druge predmete. Vidi se i kako je sebi nasuo veliku čašu vina iz gotovo prazne boce.

Amber je Depa optužila za porodično nasilje, a njena advokatica je kao dokaz, sudu predočila korektor tvrdeći da ga je glumica koristila za vreme njihovog braka kako bi sakrila modrice.

amber herd optužila je džonija depa za porodično nasilje
youtube printscreen 

Međutim, došlo je do obrta kada su se oglasili iz komapnije Milani koja proizvodi korektor koji je priložen kao dokaz. Naime, oni su na svom službenom TikToku pokazali da je ovaj korektor počeo da se proizvodi tek 2017. godine, dakle nakon što su se Amber i Džoni već razveli.

"Pitali ste nas… Neka se zna da je naš korektor pušten u prodaju tek 2017.", naveli su uz video.

"Obratite pažnju: navodno zlostavljanje dogodilo se između 2014. i 2016., razveli su se 2016., paleta je puštena u prodaju u decembru 2017", stoji u videu u kojem su prikazani Amber i Džoni u sudnici.

navodno zlostavljanje dogodilo se između 2014. i 2016
JIM WATSON / AFP / Profimedia 

Video je u dva dana pregledan preko četiri miliona puta i poveo je raspravu na društvenim mrežama.

Amber Herd i njen advokatskii tim za sada se nisu oglašavali povodom ovih navoda, a postoje dve opcije: ili da je Amber uhvaćena u laži ili njena advokaticaa nije mislila na konkretno taj korektor, već da ga je samo navela kao primer.

džoni dep i amber herd razveli su se 2016. godine
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!