Kako odmiče suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa strasti se ne smiruju, a čini se da će novi detalji tek doći na videlo.

Prati se svaki korak nekadašnjeg glumačkog para, pa tako verujemo da ste kao i većina korisnika društvenih mreža proteklih mesec dana zatrpani kratim videima, mimovima i fotografijama sa suđenja.

Nakon bezbroj videa u kojima Amber, kako kažu mnogi, veoma loše glumi i iz dubokog plača velikom brzinom prelazi u normalno stanje, kao i oni u kojima je uhvaćena u laži, pojavio se još jedan snimak koji možda otkriva da ona isto radi ono za šta optužuje Depa.

Isplivao je snimak na kom Amber Herd navodno konzumira tečni kokain.
youtube printscreen 

Naime, posle svedočenja Amber Herd u toku kojeg se rasplakala opisujući događaj iz 2015. godine za koji tvrdi da je dobio nasilan obrt, isplivao je novi snimak iz sudnice na kom se može videti uplakana Amber koja maramicom briše nos, a potom izgleda kao da je "ušmrknula" njen sadržaj. Navodno, kako se nagađa, u pitanju je tečni kokain.

"Je l to ona besramno šmrče kokain pred sudijom i advokatima", "Svašta sam radio u životu, ali ne bih imao hrabrosti ovo da uradim", "Pa, mislim da je sad sve jasno", pisali su u komentarima ispod snimka.

Podsetimo, bivša medicinska sestra Erin Felati svedočila je na sudu jer su advokatski tim Depa zainteresovale beleške koje je medicinska sestra vodila o glumičinom stanju od 11. do 16. maja 2016. godine

"Generalno imala je problem sa ljubomorom i anksioznim napadima. Problemi su se pojavljivali tokom godina, ali ne bih rekla da su ovi problemi stalno bili prisutni", rekla je Felati i dodali da je Herd imala problem sa zavisnošću i da je svakodnevno pila tri čaše vina dnevno, ali i da je uzimala kokain.

Za Amber Herd kažu da je loša glumica.
Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia 

U beleškama Falati piše kako je posetila Herd u njenom stanu u Los Anđelesu kako bi joj donela lekove. Tom prilikom joj je glumica ispričala da je na festivalu Koačela 2016. godine bila 24 sata pod dejstvom rekreativnih narkotika, te da je uz drogiranje pila i alkohol.

Sestra joj je rekla da drogiranje može negativno da deluje na lekove koje Herd i inače pije, na šta se glumica, prema njenim rečima, samo nasmejala i "priznala kako se drogirala i kod kuće, pre dva dana, i to s poznanikom iz visokog društva".

Amber Herd joj je, takođe, rekla kako Džoni Dep nije znao da se drogirala, niti da se sastajala s poznanikom.

U daljem objašnjenju se navodi da je Herd odrasla u problematičnom okruženju i sa roditeljima koji su takođe bili zavisnici, a kako su Amber Herd i Džoni Dep izgledali kao par pogledajte u nastavku:

Shutterstock Amber Herd i Džoni Dep nekada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!