Suđenje godine između nekadašnjih holivudskih golupčića Džonija Depa i Amber Herd, ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a komentarišu ga, čini se, svi.

Međutim, komentar jednog čoveka se posebno dugo čekao. Radi se o Ilonu Masku, Amberinom bivšem dečku, s kojim je bila nakon što je pukao brak s Džonijem i za kojeg se u porukama hvalila da ga ne voli.

Svi su se pitali kako će Mask reagovati na poruke koje su pročitane na sudu budući da je dobro poznato da je javno plakao za Amber i da je bio jedan od retkih koji su lepoticu podržali tokom suđenja s Depom, koje za sada izgleda kao da neće biti u njenu korist.

Amber Herd je bila u vezi sa Ilonom Maskom nakon Džoni Depa.
pritnscreen/instagram 

"Upravo sam prekinuo s devojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povređen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam da se trudim da ne izgledam tako", rekao je svojevremeno nakon njihovog raskida.

Ilon poruke nije komentarisao, ali se napokon oglasio sa svojim komentarom na suđenje godine, a njegove pomirljive reči su verovatno iznenadile mnoge.

"Nadam se da će oboje krenuti dalje. Kad su u svojim najboljim izdanjima, oboje su neverovatni", napisao je Mask.

Time je otkrio da ne zamera ni svojoj bivšoj ljubavi, a ni Džoniju Depu koji o njemu nije baš imao reči hvale.

Prvo ga je optužio da je u njegovoj kući imao trojku s Amber i manekenkom Karom Delevinj u vreme dok su Amber i Džoni još uvek bili u braku, a u porukama, koje su nedavno pročitane na sudu, glumac ga je nazvao rečju 'mollusk' što je referenca na njegovo prezime, a u prevodu znači ‘mekušac’.

Džoni Dep je Ilona Maska nazvao mekušcem.
JIM WATSON / AFP / Profimedia 

"Da vidimo je li mekušac našao par. Neka dođe da se vidimo licem u lice. Pokazaću mu neke stvari koje nikad ranije nije video. Na primer drugu stranu njegovog penisa kad ga odrežem", pročitano je na sudu, a još neke fotografije sa suđenja veka pogledajte u nastavku:

Youtube, BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia Fotografije Džonija Depa sa suđenja protiv Amber Herd.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!