Kažu da iver ne pada dalje od klade, a čini se da ova ireka komotno može da se odnosi i na Putina i njegovu ćerku Jekaterinu, barem kada je u pitanju izgled.

Naime, javna je tajna da ruski predsednik veoma uživa u čarima botoksa i filera, a njegovo neprirodno zategnuto i podbulo lice najbolji je dokaz tih tvrdnji, međutim, sada je istim stopama krenula i njegova starija ćerka Jekaterina.

U želji da sačuva mladost, ona se navodno podvrgla "vampirskom tretmanu" koji je doživeo ogromnu popularnost zbog Kim Kardašijan koja je među prvima promovisala ovakav način ulepšavanja.

Kako piše nemački "Bild", njoj su najpre uzeli izvesnu količinu krvi, poptpuno je pročistili i obradili, a potom je ubrizgali nazad u kožu kao deo tretmana koji košta negde oko 4.500 funti, odnosno 621.000 dinara. Sitnica, zar ne?

Kim Kardašijan prva je proslavila vampirski tretman.
pritnscreen/instagram 

Na sve to, dobila je i injekcije botoksa kao i hijaluronske filere kako bi uklonila bore oko usana i na čelu. Međutim, zašto se na to odlučila sada? Razlog je, kako prenose strani mediji veoma jasan - Jekaterina se zaljubila.

Jekaterina Tihonova podvrgla se vampirskom tretmanu
Vesti/east2west news / WillWest News / Profimedia 

Naime, nedavno se otkrilo da je Jekaterina često bila na relaciji Moskva - Minhen jer se tamo viđa sa svojim novim dečkom, baletanom Igorom Zelenskim koji je donedavno vodio Bavarski državni balet. Međutim, nakon što je odbio da osudi Putinovu invaziju na Ukrajinu, izbačen je odatle.

Igor Zelenski zabavlja se sa starijom Putinovom ćerkom.
Not supplied / WillWest News / Profimedia 

Jekaterina je inače iskusna akrobatska plesačica, i ima visoku poziciju na Moskovskom državnom univerzitetu, ali i predvodi start-up kompaniju vrednu 1,7 milijardi dolara. Svojevremeno se udala za ruskog milijardera Kirila Šamalova 2013. Međutim, par se razveo 2018. Brakorazvodna parnica je otkrila da zajednička imovina vredi čak dve milijarde američkih dolara.

Jekaterina Tihonova varala je muža sa plesačem iz Minhena.
Profimedia 

Navodno je njihov brak pukao upravo zbog Zelenskog, sa kojim je otpočela aferu tokom braka, dok je i sam bio oženjen sa koreografkinjom Janom Serebrjakovom. Sada mnogi tvrde da je zbog Zelenskog koji važi za "frajera", rešila da se podmladi i osigura njegovu vernost.

Nakon svih postupaka, Jekaterina je glavna tema na mrežama, a mnogi je prozivaju upravo zbog toga što se ponižava zbog muškarca.

Jekaterina Tihonova rešila je da se podmladi zbog dečka.
New Times / WillWest News / Profimedia 

"Razumela bih da to radi zbog sebe, ali zbog tipa... Jadno", "Dok joj tatica proliva krv u Ukrajini, ona ide na vampirske tretmane", "Ista je tata", "Iver ne pada daleko od klade", "Putinova ćerka potrošila je hiljade evra na bizaran vampirski tretman. Da li i ona želi kao njen tata da živi zauvek?"... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama.

Putin inače pored Jekaterine ima i ćerku Mariju Putinu, ali i vanbračnu Luizu Rozovu koja se povukla sa mreža nakon osude javnosti, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/youtube, Elizaveta Krivonogikh / WillWest News / Profimedia Vladimir Putin ima dve ćerke Jekaterinu i Mariju koje je dobio u braku sa bivšom suprugom, i vanbračnu Luizu iz afere sa čistačicom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!