Ruska manekenka Greta Vedler nestala je još pre godinu dana, a njeno telo sada je konačno nađeno.

Devojka koja je svojevremeno ustalasala javnost izjavama da je "Putin psihopata čiji će se nagon da ojača integritet Rusije i proširi njenu teritoriju završiti morem suza" nestala je mesec dana nakon toga, međutim, njen nestanak nije imao nikakve veze sa istupom na mrežama, već ju je udavio golim rukama njen tadašnji dečko.

Kako piše The Mirror, Dmitri Korovin, bivši dečko ubijene manekenke (23), sve je priznao nakon godinu dana od svirepog ubistva. On ju je, naime, zadavio do smrti nakon svađe zbog novca u Moskvi koja nije imala veze sa njenim političkim stavovima i analizom Putinove ličnosti.

Greta Vedler nestala je pre godinu dana.
Instagram 

Međutim, posebno je strašno ono što je usledilo nakon ubistva. Greta ne samo da je zadavljena, već je njeno telo strpano u kofer, a Dmitri je rekao da je tri dana spavao u hotelskoj sobi sa lešom svoje devojke.

Dmitri Korovin ubio je svoju devojku nakon žustre svađe.
printscreen/instagram 

Nakon toga je vozio 483 kilometara do regije po imenu Lipetsk i ostavio je u gepeku automobila više od godinu dana.

Greta Vedler bila je među nestalim osobama već godinu dana.
pritnscreen/instagram 

Nastavio je, dalje, da objavljuje slike i salje poruke na društvenim mrežama ove ruske manekenke kako bi njeni prijatelji verovali da je još uvek živa. Njen prijatelj Evgeni Foster, inače bloger iz Harkiva, postao je sumnjičav, pa je ispunio formular za nestalu osobu, što je pokrenulo potragu u kojoj je pronađeno njeno beživotno telo.

Prijatelj Grete Vedler prijavio je njen nestanak.
Facebook 

Iako je tek godinu dana kasnije Dmitri otkrio istinu, previše koincidencija je u tom momentu ukazivalo da njen nestanak ima veze sa kritikovanjem prvog čoveka države, a još jezive je sve delovalo sa trenutne tačke gledišta u svetlu aktuelnih političkih dešavanja.

Gretu Vedler je dečko tri dana skrivao u koferu u hotelskoj sobi.
pritnscreen/instagram 

Ona je u svojim poslednjim danima života kod Putina videla "jasne znake psihopatije i sociopatije" i to podelila sa svojim pratiocima.

"S obzirom na to da je Putin prošao kroz mnogo poniženja u detinjstvu, nije mogao da se zauzme za sebe zbog svoje fizičke forme. Zato ne čudi da je napustio fakultet i pridružio se Komitetu državne bezbednosti. Mogu samo da pretpostavim i da u njemu vidim čistog psihopatu", objavila je tada na svojim društvenim mrežama Greta.

printscreen/instagram Ruska manekenka Greta Vedler pronađena je mrtva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!