Javnost je ostala zbunjena nakon što su počele da kruže glasine da princ Albert II od Monaka, svojoj 20 godina mlađoj supruzi, princezi Šarlin plaća 12 miliona dolara godišnje i to samo kako bi obavljala kraljevske dužnosti koje su joj pripale sklapanjem braka s njim. Prema najnovijim saznanjima, ta informacija je netačna.

"Naravno da ima velikodušan predbračni ugovor, ali Albert joj ne mora plaćati da ostane. Nakon što je tako dugo bila odsutna zbog svoje bolesti, Šarlin je sad tako srećna što se vratila Albertu i deci.

Svaki vikend provode na svojem selu, a Albert u potpunosti podržava Šarlin i takođe joj pomaže u njenim dobrotvornim akcijama", otkrio je izvor blizak prvim ljudima kneževine Monako za "Page Six".

Šuškalo se da je princ Albert palaćo svojoj supruzi da obavlja kraljevske dužnosti
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Upravo ta informacija o prinčevom plaćanju svojoj supruzi je došla iz francuskog časopisa "Voici" u kojem su tvrdili kako princ plaća princezi Šarlin 12 miliona evra godišnje samo kako bi ostala uz njega.

Ove glasine pojavile su se vrlo brzo nakon njenog povratka iz rodne Afrike u Monako. Princeza je poznata i kao nekadašnja olimpijska plivačica koja se dugi niz meseci lečila u Africi, a potom i u Alpama.

Glasine o tome da Šarlin od supruga dobila 12 miliona dolara su demantovane
NIVIERE/VILLARD/NIKO/ALFRED / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, princeza Šarlin prvi put se pojavila u javnosti nakon dužeg odsustva i to u aprilu na Monako E-Priksu. Prema pojedinim medijskim naslovima, "gotovo je umrla" u Južnoj Africi nakon nekolicine hirurških zahvata zbog čega je drastično izgubila kilograme.

Inače, bolest je kulminirala u njenom rodnom Zimbabveu u maju 2021. godine, a njen povratak suprugu i deci je bio više puta odgađan što je zapravo najviše pogodilo njenu decu.

princeza Šarlin prvi put se pojavila u javnosti nakon dužeg odsustva i to u aprilu na Monako E-Priksu
NIVIERE/VILLARD / Sipa Press / Profimedia