Zvezda britanskog šoua "Dancing on Ice", 50-godišnja manekenka Kapris Bure ne prestaje da šokira javnost! Nakon što je nedavno izjavila da žena nikada ne sme da odbije muškarca, sada je za "The Sun" da često zna decu da pošalje van kuće kako bi mogla da uživa u seksu sa svojim suprugom Tajom Komfortom.

Otkrila je da svojoj decfi da novac i kaže im da im ne smetaju sat vremena.

Kapris i Taj imaju 8-godišnje sinove Džeta i Džeksa, a venčali su se 2019. godine. Kapris smatra da bi parovi trebali imati vreme za sebe i insistira na tome da seks održava vezu jakom.

"Ja sam nekoliko puta tokom dana rekla svojim sinovima: "U redu, mama i tata će sada razmenjivati poljupce! Neka nas niko ne gnjavi sledećih sat vremena" i dečaci bi znali o čemu se radi. Imali smo čak i fazu u kojoj bismo im platili za to da nas ne ometaju. Dali bismo im nekoliko funti i rekli da se izgube. Bili su srećni jer bi dobili novac za slatkiše", rekla je ona.

kapris je izjavila da deci daje novac da se izgube iz kuće kako bi imala odnose sa svojim mužem
Shutterstock 

Takođe je iznela svoje mišljenje da bi žene trebale redovno da spavaju sa svojim muževima - jer im to ionako oduzme samo pet do deset minuta.

"Ne smete reći da ste umorne ili da vas boli glava, ne! Žrtvujte se, to vam je ionako pet do deset minuta posla", kaže Kapris koja je krasila oko 250 naslovnica magazina, uključujući Vogue, GQ i Cosmopolitan.

"Devojke, moj savet vam je ako niste raspoložene jer je dan bio dug - to je samo 10 ili 15 minuta od vašeg života", akcentovala je.

Na pitanje koja je tajna njenog dobrog braka sa suprugom Tajom Komfortom, odgovorila je da ta što su "kao zečevi u spavaćoj sobi".

kapris i taj imaju dvoje dece
NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Muškarci su jednostavna bića - nahranite ih, udelite im komplimente, imate seks sa njima i biće srećni To je najbolji način da se rešite stresa. Tokom prvog lockdowna suprug i ja smo bili vrlo aktivni - a ja sam bila smirena i kreativna. Drugi lockdown nam je bio dosta stresniji, a sada smo na Ibici i tu smo poput zečeva",rekla je pre nekoliko meseci.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kapris Bure ne prestaje da privlači pažnju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!