Već duže vreme kruže priče da odnosi između Jelene Đoković i majke njenog supruga - Dijane, nisu baš najsjajniji. Kako se pisalo, glavni razlog je to što se Dijana ne slaže s načinom na koji Novak i njegova supruga vaspitavaju decu.

Kada je o hrani reč, Dijani smeta što Jelena praktikuje da u njenoj i Novakovoj kući nema šećera. U trenucima kada im se jede slatko, konzumiraju specijalno napravljene slatkiše. Kako je dobro poznato da bake vole da razmaze svoje unučiće, proneo se glas da ovo možda smeta Dijani jer ne može da uradi isto sa Novakovom decom.

Dijana Đoković ne slaže se s načinom na koji Novak i Jelena vaspitavaju decu.
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

Takođe, ona je u jednom intervjuu otkrila i kakva je baka.

- Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar - ispričala je Dijana.

Na veliku radost Stefana i Tare, baka im priprema omiljena jela kad god joj se ukaže prilika, odnosno kada ih roditelji dovedu u Beograd.

Dijana Đoković obožava da provodi vreme sa Novakovom decom.
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Inače, nedavno se ponovo pričalo o lošim odnosima između snaje i svekrve kada se Jelena nije pojavila na njenom rođendanu iako Novak jeste, a bila je u Beogradu. Na proslavi su se uredno pojavili Đorđe sa devojkom Saškom koja, kako se čini, ima daleko bolji odnos sa Dijanom. Jelena nikada nije komentarisala ove navode, a da li će se odnosi između nje i Dijane popraviti pokazaće samo vreme.

JELENA ĐOKOVIĆ POKAZALA KAKO UČI ĆERKU TARU ENGLESKI! Dok su mala, ko sunđer UPIJAJU! Roditelji je zatrpali komentarima Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!