Već duže vreme šuška se da odnosi u grupi "Hurricane" nisu baš najbolji. Iako su devojke to u više navrata demantovale, sada je konačno stigla potvrda od strane njihovog PR tima koji su, nažalost, obelodanili istinu o jednoj od najpopularnijih ženskih bendova na ovim prostorima, a njihovo saoštenje prenosimo u celosti.

"Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, dužni smo da obavestimo javnost i medije o novinama u našem produkcijskom timu i daljim aktivnostima!

Članicama grupe Hurricane - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru mesecu ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa smo zajednički doneli odluku da ga ne produžavamo budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih ponaosob.

Hurricane se raspadaju.
ATA Images 

U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni a koja može biti održana do novembra.

Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Naglašavamo da su opravdale i poverenje koje im je dato od strane naše produkcije.

Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem. Drugim rečima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako retko, kao i one međusobno, i nema mesta nikakvim insinuacijama.

Hurricane će organizovati oproštajnu turneju.
ATA Images 

Za ovih pet godina, koliko smo uspešno sarađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje porodice i privatne živote, nisu imale maltene uopšte slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi muzičari, i prosto nam je svima potreban predah.

Hurricane će dobiti novu postavu nakon što Ksenija, Sanja i IVana napuste bend.
ATA Images 

Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude propraćena i sa nekoliko novih pesama koje će obeležiti i zaokružiti rad i uspeh grupe Hurricane u ovoj postavci. Moramo da napomenemo i da nam je pola termina uveliko zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažuju tokom ove oproštajne turneje.

Hurricane su, po rečima saradnika, zapostavile svoje privatne živote.
ATA Images 

Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad. U narednih nekoliko meseci družićemo se i uživati sa publikom kroz pesmu i muziku, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina.

Hurricane će nastupati zajedno do septembra.
Sander KONING / AFP / Profimedia 

Obaveštavamo vas takođe da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do septembra, osim jedino na promociji novih pesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavestiti i pozvati na vreme, kao i do sad.

Takođe bi napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe Hurricane", stoji u saopštenju.

Da stvari nisu kako se predstavljaju jasne su već neko vreme, najpre kada je Ksenija izbrisala sve fotografije sa devojkama iz benda, a potom i na rođendanu Ivane gde se njene koleginice nisu pojavile iz "opravdanih razloga", iako su, po mišljenju fanova, njihovi Instragram profili, odnosno objave na istima govorile drugačije.

U toku jučerašnjeg dana jedan od izvora bliskih bendu otkrio je i pravi razlog rastanka. One navodno jednostavno više nisu mogle zajedno.

- Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi - rekao je izvor za Blic.

Izvor blizak Uragankama otkrio je sve o odnosima između devojaka.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri - tvrdio je izvor, a danas je stigla i zavnična potvrda.

Da li će nove Uraganke uspeti da nadmaše slavu originalnih ostaje da vidimo, a do tada, podsetite se koliko su se Ksenija, Sanja i Ivana promenile od početka karijere pa sve do danas.

Facebook Hurricane nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!