Pop pevačica Nataša Bekvalac trenutno uživa na primorju u Crnoj Gori, a svoje pratioce oduševila je fotografijom u kupaćem kostimu.

Nataša je objavila sliku na kojoj pozira u jednodelnom, crnom kupaćem kostimu, koji je istakao njenu savršenu figuru.

"Prelepa", "Seksi", "To se ceni", "Izgledaš prelepo u tom kupaćem", samo su neki od komentara koje je izazvala Nataša.

Bekvalčeva je mesecima unazad delila sa pratiocima kako je na dijeti i da redovno trenira, a sudeći po fotografiji koju je pobjavila na Instagramu, napor se očigledno isplatio. Pevačica izgleda sve bolje i bolje što je starija, ali istina je da iza savršenog izgleda stoji naporan rad, redovan trening ali i prilagođena ishrana.

Nataša Bekvalac pokazala rezultate dijete
Instagram 

Zbog striktnog režima ishrane uskraćene su joj pojedine omiljene namirnice, ali, rezultati govore dovoljno sami za sebe, te verujemo da je nekad i vredno preskočiti koje parče gibanice, pice ili kuglu sladoleda.

Nataša je na svom Instagramu svojevremeno podelila svoj plan ishrane, a evo šta otprilike smete da konzumirate.

Nataša Bekvalac spremna za leto 2022
Instagram 

Šta možete da jedete: svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Pop pevačica bila je na dijeti koja uključuje dosta zelenog povrća
Shutterstock 

Ne smete da jedete: bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

Nataša Bekvalac otkrila je i kako je izgledala njena ishrana
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Za mesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu.

kurir/ Zorana Jevtić, ATA Images Slavna pevačica liniju dovela do savršenstva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

NATAŠA BEKVALAC NA PRAGU 5. DECENIJE DOMINIRA! Skinula se u kupaći i pokazala zanosnu oblinu instagram/bekvalceva