Nataša Bekvalac ne samo da važi za jednu od najlepših žena u regionu, već je i jedna od najglasnijih kada su u pitanju prava žena.

Do sada je nebrojeno puta hrabro progovorila o svemu što je preživela, i inspirisala žene da prijavljuju nasilje, ne trpe, ali i da je potpuno u redu biti sam, odnosno bez partnera.

Sada se obratila pratiocima jer je doživela neobičnu situaciju u kafiću, a njena objava podigla je ogromnu prašinu jer se ticala feminizma i prava žena.

Nataša Bekvalac zahvalila se devojci koja joj je poklonila knjigu o feminizmu i usput ispričala bitnu uspomenu iz detinjstva.
printscreen/instagram 

"Sedim danas u kafiću dok čekam moju Katju da završi svoj tretmančić pa da je vodim na trening. Kafić je mali i pun ,energija je lepa,ljudi su nasmejani. U jednom momentu mi prilazi devojka i pita me da li imam minut. Malo sam se iznenadila i jos nisam ni izustila da imam i više ,kada me ona prekinu i kaze: "Da ti nešto poklonim".

 Nasmejala sam joj se a ona nekako uvek za korak brza i ispred mene ,pruža mi knjigu. "Želim da ti poklonim svoju knjigu i da ti se zahvalim za sve sto činiš za feminizam, značajno je". Doslovno mi se teme naježilo i svaka pora otvorila. Zahvalila sam se i htedoh da se glasno nasmejem ali ukočih se jer su me uvek kočili kada se glasno smejem. Nije bilo primereno. A da sam muško? Da li bi bilo? Moj tata je želeo sina. Dobio je 3 ćerke. Moji roditelji su u šali to uvek pričali a društvo se smejalo. Eto Beki nije uspeo.

Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina devojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdrzljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Štrandu bismo igrali fudbal u pesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobedi. Htela sam da mu se dokažem da vidi da sam dovoljno dobra, možda čak vrednija nego sin za kojim je toliko patio. Posle mi je mama priznala da ga je slagala 2 puta. Za Kristinu i mene...

Oba puta je rekla da nosi dečake. Danas moj život nije savršen, često je na meti podsmeha i tračeva ali je srećan. Rodila sam 2 ćerke i želela sam da obe budu devojčice. 3 puta sam razvedena i nisam ostajala u brakovima zbog dece nego sam se zbog njih razvodila. Bavim se muzikom i u miru odgajam svoje devojčice. Da, feministkinja sam i Ne, ne mrzim muškarce...", napisala je Nataša i zahvalila se devojci, a objava je u kratkom roku skupila skoro 20.000 lajkova.

Nataša Bekvalac ponosna je što je feminiskinja.
Instagram 

Inače, ovo nije prvi put da je ševačica glasno ustala i progovorila na temu prava žena u Srbiji. Čak je i na koncertu u Areni ceo jedan blok posvetila upravo ženskoj borbi, tačnije: feminizmu, ženskom oslobađanju, sestrinstvu i jednakosti.

Nedavno je oduševila i svoje pratioce objavom sa i bez Fotošopa, kako bi apelovala na mlade devojke da ne veruju u sve ono što se plasira na mrežama, čime je dobila ogroman aplauz javnosti.

A koliko se Nataša promenila od ranih dana kada je na Štrandu igrala fudbal sa ocem, pa sve do današnjih dana pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, pritnscreen/youtube Pogledajte kako je Nataša Bekvalac izgledala nekad kada je bila obična devojčica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!