Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa više od 20 godina provela u Sevnici, u Donjeposavskoj regiji, u tadašnjoj jugoslovenskoj republici Sloveniji gde je rođena 26. aprila 1970. godine. Detinjstvo je provela u malom gradu od 5.000 stanovnika, a iako je tu odrasla, ona ne daje intervjue za slovenačke medije.

Kao tinejdžerka nije preselila s porodicom u veću kuću u istom mestu, a potom i u stan u Ljubljani. Stanovnici Sevnice kažu da je njen otac Viktor prodavao auto-delove, a majka Amalija radila kao krojačica u fabrici dečje odeće. Prve modne korake napravila je već sa 16 godina, a sa 17 pozirala je za čuvenog fotografa Staneta Jerka.

Američki mediji svojevremeno su pozvali ljude koji su nekada bili u kontaktu sa Melanijom kako bi proverili zašto se nikad nije vratila u svoju rodnu zemlju i zašto ne želi da priča o nekadašnjem životu.

Bojan Požar tvrdi da Melanija krije nešto što može biti loše po njenu karijeru i da je to jedan od razloga zašto ne želi da poseti Sloveniju.

- Stalno se hvali kako govori više jezika. Slovenački nikad nije progovorila u javnosti, pa čak ni kad se susretne sa svojim zemljacima - tvrdi Požar.

Melanija Tramp 14 godina nije bila u Sloveniji
ALEX EDELMAN / AFP / Profimedia 

Bojan Požar se pozabavio životom Melanije Tramp i razgovarao je sa muškarcima koji su tvrdili da su imali neke veze sa njom, ali nijedan od njih nije otkrio ništa posebno, pa se autor zapitao - da li je neko od njih govorio istinu. Trampova supruga je demantovala da je imala bilo kakve veze sa muškarcima sa kojima su je mediji dovodili u vezu.

Sa druge strane, Sandi Gorisek koji se takođe bavio životom Melanije Tramp tvrdi da njen odlazak iz Slovenije nije iznenađenje jer je ona želela da pobegne iz sive post-socijalističke zemlje.

Analitičari tvrde da će doći vreme kad će Melanija sigurno napisati knjigu o svom životu, ali svi sumnjaju da će biti istinita priča, već ulepšana za javnost.

Sumnja se da je nešto njena porodica učinila što ona ne želi da se sazna. Ipak, ovo je samo jedna od teorija. Njena zemlja je vrlo ponosna na nju, iako ona čak 14 godina nije kročila u Sloveniju. Ipak, mnogi se nadaju da će u Melaniji proraditi nostalgija i da će bar posetiti Sloveniju.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Stanovnici Sevnice, gde je Melanija odrasla, kažu da je njen otac Viktor prodavao auto-delove, a majka Amalija radila kao krojačica u fabrici dečje odeće. Neki mediji navode i da joj je otac bio član Komunističke partije, kao i mnogi drugi u Jugoslaviji, ali zvanične potvrde za to nema. Prve modne korake napravila je već sa 16 godina, a sa 17 pozirala je za čuvenog fotografa Staneta Jerka.