ON JE BIVŠI DEČKO MELANIJE TRAMP: S njim je bila u vezi pre Donalda

Privatni život Melanije Tramp, pre nego što je postala Donaldova supruga pod velikim je velom tajne, a sada je otkriveno ko je njen bivši dečko.

Melanija Tramp 14 godina nije bila u Sloveniji
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa, često je predmet raznih spekulacija, a znatiželjni pripadnici sedme sile donedavno nisu uspevali da je povežu ni sa jednim muškarcem tokom braka a ni pre njega, iako su joj smeštane razne afere od političkih protivnika njenog muža.

Ipak, pre nekoliko godina, kako je pisao "Dejli mejl", a prenosili domaći mediji, pojavio se izvesni Jure Zorčić, poreklom iz Slovenije koji tvrdi da je sa Melanijom bio u emotivnoj vezi.

Bivši dečko Melanije Tramp, kako je sebe predstavio, na jednoj američkoj televiziji, opisao je njihov prvi susret, koji je, kako kaže, bio filmski.

jure zorcic
Youtube 

- Bilo je kao u filmu. Bio je topao letnji dan 1991. godine i to je bilo novo jutro za političku situaciju u našoj zemlji, koja je bila okružena ratom. Grad je bio prazan i blokiran od strane vojske.

Vozio sam motor i na ulici sam primetio devojku i zapitao se - ko je ona? Pošto mi se jako dopala, pratio sam je", rekao je Jure za "ABC" televiziji, a prenosi "Blic žena".

melanija tramp
Shutterstock 

Prema rečima Žorčića, Melanija i on bili su nekoliko godina u vezi, a potom je Trampova supruga sredinom devedesetih odlučila da napusti zemlju i oproba se u svetu mode na pistama Italije, Francuske i Amerike, a ovoj navodnoj vezi nikada se nije oglašavala.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši