Mekoli Kalkin slavu je stekao kao dete ulogom u filmu "Sam u kući", u kojem je tumačio lik dečaka Kevina. Njegova verenica Brenda Song, za koju se pretpostavlja da ju je zaprosio pre samo dva meseca, sin Dakota i Mekoli viđeni su u šetnji u Los Anđelesu, a porodica nije skidala osmehe s lica.

Na fotografijama se može primititi i jedan detalj, a to je da Mekloi i njegov sin imaju istu frizuru.

Brenda i Kalkin zajedno su od 2017. godine, a upoznali su se na setu filma "Changeland". Za "Entertainment Tonight" Brenda je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao deca.

"Deca glumci, o tome ne stignemo ni da razgovaramo, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo", rekla je ona.

Mekoli Kalkin snimoljen sa verenicom i sinom na ulicama Los Anđelesa
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kalkin je svoju karijeru započeo filmovima "Sam u kući", a Brenda je kao dete glumila nekoliko uloga na Disney Channelu. Da je njihova ljubav ozbiljna, Kalkin je pokazao i u podcastu "The Joe Rogan Experience".

kalkin se proslavio ulogom u filmu sam u kući
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

"Verovatno ćemo imati decu. Biće preslatko", rekao je Kalkin u avgustu 2018. godine.

Par je u maju 2021. godine dobio sina, kojem su dali ime Dakota po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je preminula 2008. u tragičnoj nesreći kada ju je udario automobil. Bliski izvori govore kako par planira još dece, ali da će se uskoro i venčati.

Kalkin je prethodnih godina imao problema s zavisnošću. Njegove fotografije na kojima izgleda mršavo i neprepoznatljivo iz 2012. godine šokirale su njegove obožavatelje. Već kao tinejdžer, postao je problematičan i pravio je neprijatne situacije svojim roditeljima.

kalkin se dugo borio sa zavisnošću
Agence / Bestimage / Profimedia 

S 15 godina odlučio da više ne želi da mu roditelji budu staratelji i tada je izjavio kako on može sam da se brine o sebi i svojem bogatstvo, koje je tada bilo procenjeno na 13 miliona dolara.

Međutim, uprkos burnoj prošlosti, Kalkin je ostao dobre reputacije i omiljeni lik serijala po kojem je poznat i čini se da je na dobrom putu prema potpunom oporavku. Iako se više toliko ne pojavljuje u javnosti, Kalkin s publikom podeli onoliko informacija o njegovu životu koliko je potrebno.

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!