Anastasija Ražnatović trebalo je da sinoć održi svoj drugi nastup, međutim, malo pred početak svirke, pevačici je pozlilo, te je bila primorana da sve otkaže, prenosi Blic.

Naime, kada je juče u popodnevnim časovima stigla u pratnji svoje ekipe u Esen, ništa nije naslućivalo da će joj se zdravstveno stanje pogoršati u narednh nekoliko sati. Naprotiv, sve je obećavalo da će veče biti sjajno, kao pre desetak dana kada je u Parizu održala svoj prvi nastup.

Anastasija Ražnatović trebalo je da održi nastup u Esenu.
pritnscreen/instagram 

I ovoga puta je bio plan da se uz nju na sceni pojave četiri pleasača, a pre nje je nastupala Marina Visković, koja je već napravila dobru atmosferu i učinila da svi uveliko budu na nogama.

Međutim, u toku spremanja za nastup Anastasiji je pozlilo, iznenada je malaksala, a uz to su nastupili i drugi prateći simptomi koji su doveli do toga da je bila na ivici kolabiranja.

Anastasija Ražnatović kolabirala je pred nastup u Esenu.
Instagram 

Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo reči o izlasku na binu.

Tim povodom Anastasija jutro nakon što je noć provela sa medicinskim osobljem, kaže:

- Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci - rekla je mlada pevačica, te verujemo da će uskoro biti bolje, i da će u Esenu zaista napraviti veče za pamćenje, baš kao što je bio slučaj sa Parizom, a deliće atmosfere sa njenog prvog nastupa pogledajte u videu u nastavku teksta.

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu instagram/raznatovicanastasija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!