Keri Katon proslavila se 2000-ih goidina kao članica grupe "Atomic kitten". Njena pevačka karijera ostala je u senci njenih brojnih skandala i operacija, te tako danas je niko ne bi povezao sa slatkom plavušom koja je pre 20 godina bila idol mnogih.

Nekada je bila zvezda, živela glamurozno, dok danas živi poptuno drugačijim životom. Keti je dugo imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem, a sve to se, kako kaže odrazilo i na njenu figuru.

Keri je često imala titulu "najslađe pevačice", a svoj babyface uništila je intervencijama ali i oscilacijama u kilaži.

keri danas priznaje da joj je u borbi drogom, alkoholom i kilogramima pomogao partner rajan
Instagram / 

Keri su mnogi predviđali blistavu karijeru, međutim ona je krenula drugim pute, te tako danas zrađuje od prodaje eksplicitnih fotografija na stranici OnlyFans, poput mnogih slavnih dama. Provokativne fotografije počesl je da objavljuje za vreme izolacije zbog koronavirusa, jer nije imala  novca za plaćanje stanarine, a kako je rekla na ovaj način zaradila je čak milion funti.

"Iskreno, nikada nisam srela nikoga poput mene. Nekoga ko je bio na obe strane medalje - otišla u stečaj, postala milionerka, pa ponovno završila u bedi i ponovno postala milionerka. Ko to još može?", rekla je ova plavuša.

Keri je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svog 1,23 miliona funti vredne kuće, a bankrotirala je navodno i 2018. godine.

Osim problema  s novcem, nije imala sreće ni u ljubavi, a zbog brojnih estetskih zahvata dovela je svoje lice do potpuno drugačijeg izgleda.

Jednom prilikom je za za britanski The Sun otkrila da je trpela zlostavljanje od strane svog trećeg supruga, Džordža Kaja, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

Priznala je da se dugo sramotila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbegla njegov bes. U intervjuu se prisetila i teškog detinjstva, kao i perioda nakon raspada benda koji ju je proslavio.

keri s koleginicama s kojima je činila grupu atomic kitten
Shutterstock 

"Počela sam da se drogiram sa 14 i kada se "Atomic Kitten" raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti privlači svojim izgledom i ponašanjem.

Nakon tri propala braka, 2018. godine pronašla sreću s osobnim trenerom Rajanom Mehonijem za kojeg se verila i koji joj je pomogao i u gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog perioda.

"Bio mi je dobar prijatelj i odlučili smo da pokušamo da budemo zajedno. Bog mi ga je poslao kad mi je najviše bio potreban, oboje smo se smirili, predani smo jedno drugom, moja deca ga vole kao i ja", izjavila je Keri.

keri s ćerkom
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pevačica je majka 18-godišnje Moli i 17-godišnje Lili-Su, koje je dobila s prvim suprugom Brajanom Mekfadenom, 13-godišnju Hajdi i 12-godišnjeg Maksvela, koje je dobila s drugim suprugom Markom Kroftom, dok je sa Džordžom dobila petogodišnju Dilan-Džordža.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako je Keri izgledala nekad, a kako danas nakon niza estetskih operacija:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Koliko se promenila slavna plavuša kojoj su predviđali blistavu karijeru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!