Teodora Bjelica važi za jednu od najlepših glumica na domaćoj sceni.

pojavom oduzima dah gdegod da se pojavi, a mnogi ne znaju da se iza osmeha ove nestvarne devojke krije više nego mučno detinjstvo propraćeno vršnjačkim nasiljem.

S obzirom da je odrastala samo s majkom, a da je otac nikad nije priznao, niti ga je upoznala, to je očigledno bio dovoljan razlog da postane meta maltretiranja vršnjaka. Međutim, kako Teodora danas ponosno ističe, to joj je pomoglo da očvrsne i izgradi se kao jaka, stabilna i zrela ličnost.

Teodora Bjelica priznala je da je kao dete bila žrtva vršnjačkog nasilja.
ATA Images 

- Mama i ja smo bile same, ali ja to nikad nisam tako doživljavala. Ipak, deca u osnovnoj školi stalno su me pitala gde mi je tata, a ja sam ih nervirala govoreći da imam porodicu, da smo porodica mama i ja, kao što su to tata i dete, mama, tata i dete, tata i tata ili mama i mama. Tada sam shvatila da ne bi trebalo da imam predrasude ni prema istopolnim zajednicama, ni ljudima drugih vera i boje kože – ispričala je Teodora za magazin Gloria i dodaje:

- Sazrevajući, neminovno se suočavaš sa nekim stvarima, preispituješ sebe, i verujem da će toga ubuduće biti sve više. Ali uvek kažem da se nikad ne zna zbog čega je nešto dobro, jer sve to nekako Bog namesti. Ništa se ne dešava slučajno. I kakav god uspeh da postigneš mnogo je draži ako si ga postigao sam. Danas mi je smešno kada me pitaju da li mi je mama pomogla u glumi, da li me gura.

Inače, ovo nije prvi put da je lepa glumica progovorila na ovu temu. Pre nekoliko meseci, ispod svog Instagram posta osvrnula se na situaciju sa najboljom drugaricom. Naime, Teodoru je ispričala kako je pozvala najbolja drugarica čija ćerka je žrtva vršnjačkog nasilja a koja želi da razgovara samo sa njom.

- Zove me drugarica i kaže kako njena ćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas.

Teodora Bjelica ispričala je situaciju sa najboljom prijateljicom čije je dete takođe žrtva vršnjačkog nasilja.
Instagram 

Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje. Kako da objasnim maloj devojčici da svet nije sačinjen od ljubavi, da nisu svi dobronamerni i da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi?

- Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav - napisala je Bjelica i dodala:

- Reći ću joj da će sve to proći, da ne krivi tu drugu decu, jer ona nemaju tu ljubav u sebi pa je ne mogu ni dati, a bez ljubavi je život tužan. Vrlo često je teško, ali je jedinstveno i moćno biti devojčica, devojka, žena - stoji u objavi.

Podsetimo, ono što svi vežu uz Teodoru jeste priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Teodora Bjelica važi za jednu od najlepših glumica na domaćoj sceni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!