Glumica Teodora Bjelica krupnim koracima sebi raskrčuje put u svetu filma, a publika trenutno ima priliku da je gleda u seriji "Aviondžije".

Kada se pojavila na premijeri filma "Toma" sve prisutne ostavila je bez daha svojom lepotom, a sada se pričajući o novoj ulozi dotakla i nekih detalja iz mladosti koje mnogi nisu znali.

- Iznenađujuće je to koliko je meni dobro krenulo u poslu, s obzirom na sve ovo loše što nam se dešava sa pandemijom korona virusa.

Posao mi, hvala Bogu, cveta. Otkad sam počela sa ulogom u "Južnom vetru" otad nisam stala. Uloge se samo nižu. Od "Hotela Beograd", preko "Tri muškarca i tetka", pa sad do "Aviondžija" - ispričala je Teodora.

teodora bjelica
printscreen/instagram 

- Moja uloga je fantastična. Dok sam čitala scenario za nove epizode, smejala sam se naglas, a to se retko dešava kad samo čitate scenario. Radujem se svemu što sledi.

Tumačim lik Anđele, ćerke direktora avio-kompanije, koja je nestašna, puna pirsinga, neshvaćena - dodala je Bjelica, a potom se osvrnula na ožiljak koji ima na licu zbog pirsinga koji je i ona sama svojevremeno nosila.

teodora bjelica
Instagram 

- To je moja lična greška iz mladosti! (smeh) To mi je odlično došlo za ulogu jer se moja rana od pirsinga nikada nije zacelila. Što se Anđele tiče, ona je željna ljubavi i sve te haose koje pravi potiču upravo od toga - navodi za "Hype" Teodora.

teodora bjelica
Instagram 

Ono što svi vežu uz nju to je priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. Ona je nedavno otkrila da još uvek nema jaču polovinu pored sebe, jer čeka da se pojavi princ na belom konju.

- Teško je imati privatan život u ovom tempu rada u kom se trenutno nalazim, ali kad se pojavi prava osoba, naći će se i vremena. Volim da volim i da budem voljena. To i porodica su za mene suština života - kazala je tad za "Blic" Bjelica, koja svoju lepotu smatra darom od Boga.

printscreen/instagram Teodora Bjelica važi za jednu od najlepših glumica na domaćoj sceni.

- Kada prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama, onda vladate sobom i situacijom koja vas okružuje. Lepota je dar od Boga i ne smatram to ličnim uspehom.

Ona mi omogućava da radim ono što volim, a to je gluma, odnosno da prenesem i izazovem emociju u oku posmatrača - istakla nam je mlada glumica koju je mama Gordana podržala da se bavi glumom.

teodora bjelica sa mamom
Instagram 

Teodorina majka, podsetimo, poznata je glumica Gordana Bjelica, koju smo gledali u "Srećnim ljudima" i "Boljem životu".

- Prvo mi je ispričala sve loše strane ovog posla kako bi me odgovorila od želje za glumom, onda je gledala moj prvi projekat, film "Afterparti", i shvatila da je to moj put, želja i strast. Velika mi je podrška i učitelj - kazala je ona.