Glumica Teodora Bjelica polako ali sigurno sebi čisti put u svetu glume, pa je tako već ostvarila nekoliko uloga u domaćim serijama i filmovima.

Poslednja u nizu bila je uloga u nastavku filma "Južni vetar", a kada se pojavila na premijeri filma "Toma", svojom lepotom je sve ostavila bez teksta.

Ovoga puta, Teodora je na neobičan način otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Ispod objave na Instagramu, Teodora je opisala jednu situaciju koja se odigrala sa njenom najboljom drugaricom.

Teodora Bjelica otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.
Instagram 

Naime, Teodoru je ispričala kako je pozvala najbolja drugarica čija ćerka je žrtva vršnjačkog nasilja a koja želi da razgovara samo sa njom.

- Zove me drugarica i kaže kako njena ćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas.

Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje. Kako da objasnim maloj devojčici da svet nije sačinjen od ljubavi, da nisu svi dobronamerni i da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi?

Teodora otkriva da i dan danas oseti vršnjačko nasilje.
Instagram 

Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav - napisala je Bjelica i dodala:

- Reći ću joj da će sve to proći, da ne krivi tu drugu decu, jer ona nemaju tu ljubav u sebi pa je ne mogu ni dati, a bez ljubavi je život tužan. Vrlo često je teško, ali je jedinstveno i moćno biti devojčica, devojka, žena - stoji u objavi.

Podsetimo, ono što svi vežu uz Teodoru jeste priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. Ona je nedavno otkrila da još uvek nema jaču polovinu pored sebe, jer čeka da se pojavi princ na belom konju.

- Teško je imati privatan život u ovom tempu rada u kom se trenutno nalazim, ali kad se pojavi prava osoba, naći će se i vremena. Volim da volim i da budem voljena. To i porodica su za mene suština života - rekla je svojevremeno za "Blic" Bjelica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!