Linda Evanđelista nedavno je u velikoj ispovesti za "People" magazin prvi put progovorila o popularnoj metodi koja je dovela do toga da su njeno lice i telo ostali zauvek deformisani.

Nekada jedna od najlepših žena sveta, supermodel koji je krasila naslovnice najprestižnijih magazina i šetala pistama za najveće modne brendove, pokazala je rezultate coolsculpting-a koji je doveo do gomilanja naslaga na određenim delovima, što pogađa samo 1 posto onih koji se podvrhnu ovoj metodi za mršavljenje.

"Obožavala sam da budem na pisti, a sada se bojim da ću sresti nekoga koga poznajem. Dosta mi je skrivanja i srama. Ne mogu više živeti u ovom bolu i napokon sam spremna da progovorim", rekla je Linda u velikom intervjuu za magazin "People" pokazavši rezultate loše intervencije.

Linda Evanđelista progovorila je o popularnoj metodi i otkrila da je pokušala sama da sanira greške.
Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia 

"Pokušala sam sama to da popravim, mislila sam da radim nešto pogrešno. Dešavalo se da sam prestala da jedem, mislila sam da gubim razum. U junu 2016. konačno sam posetila doktora koji mi je rekao da dijeta i vežba neće pomoći", prisetila se nekada slavna manekenka.

Lindi je tada dijagostifikovana paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, retka nuspojava koja pogađa 1 procenat ljudi koji su podvrgnuti tretmanu "CoolSculpting", kada proces zamrzavanja izaziva zadebljanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva. Posle toga je imala i dve neuspele liposukcije.

"Nadam se da ću se osloboditi srama i pomoći drugim ljudima koji su u istoj situaciji kao ja, to mi je cilj", zaključila je nekada slavna manekenka na kraju.

Sada je Linda, nakon godina i godina skrivanja, prvi put uslikana u javnosti bez maske, ili pak dok se skriva ispod kapuljača i kačketa, a iako joj nije bilo prijatno da vidi paparace, nije pobegla od objektiva i bliceva.

Linda Evanđelista prvi put je uslikana bez maske.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bivša manekenka nosila je široku trenerku i duks, kao i tople čizme, i nije se obazirala na znatiželjne poglede. Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su je podržali u nameri da konačno živi normalan život, ali, bilo je i kritika.

Linda Evanđelista uslikana je masne kose i u opuštenom izdanju.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Žao mi je što joj se to desilo, ali masna kosa nema ništa sa lošim tretmanom", "To više nije ista žena. Neverovatno mi je da je ovo Linda", "Žene, učite na njenom primeru. Čak ni supermodela Evanđelistu nisu zaobišli problemi, uz svu slavu i novac... dokaz da nisu baš svi srećne ruke", "Deluje kao prva komšinica sa petoro dece. Nikad ne bih rekla da je u pitanju supermodel", "Neverovatna mi je ova promena, deluje kao neka bakica"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Linda Evanđelista nedavno je govorila o coolsculpingu, tretmanu koji joj je uništio izgled.
Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia 

Podsetimo, Lindu Evanđelistu je otkrio izviđač talenata iz Elite Model Management-a, a ona se preselila u Njujork 1984. godine. Na vrhuncu svoje karijere postala je muza fotografa Stivena Majzela i dizajnera Đanija Versačea i Karla Lagerfelda.

Svi njeni saradnici opisali su je kao devojku posvećenu svom poslu, a tokom karijere krasila je preko 700 naslovnica širom sveta, a kako je izgledala u vreme najveće slave pogledajte u galeriji ispod:

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, Gérard JULIEN / AFP / Profimedia Pogledajte kako je Linda Evanđelista izgledala u vreme najveće slave.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!