Mesecima se već šuška o romansi između The Weeknda i Anđeline Džoli.

Par je prvi put viđen u javnosti pre nekoliko meseci, a uprkos tvrdnjama da su samo prijatelji, pevač je nedavno na ovom albumu objavio pesmu koja je na neki način potvrdila njegovu vezu sa lepom glumicom.

Naime, u numeri "Here We Go... Again", obožavateljima su određeni stihovi zaparali uši. 

"A moja nova devojka, ona je filmska zvezda/Moja nova devojka, ona je filmska zvezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvezda..." kaže Abel u pesmi izmeđuostalog.

Šuškalo se da su The Weeknd i Anđelina Džoli u vezi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razumljivo, fanovima nije trebalo dugo da saberu dva i dva i shvate o kome se radi.

Međutim, u isto vreme pisalo se da se Anđelina tajno viđa sa prvim suprugom, a kako je takvih natpisa bilo sve više, sada su mnogi ubeđeni da pevač to više nije mogao a podnese, već je "okrenuo novi list".

Anđelina Džoli više puta je uhvaćena ispred zgrade u kojoj živi njen prvi muž.
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Povod su nove fotke sa zgodnom brinetom koje su preplavile mreže, a na kojima je The Weeknd više nego prisan sa njom, a u jednom trenutku su čak i razmenili vrele poljupce.

The Weeknd i Simi Kadra uhvaćeni su dok razmenjuju poljupce.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Devojka sa fotografija je muzičarka i DJ Simi Kadra (28), inače nekadašnja velika prijateljica njegove bivše devojke Bele Hadid.

Inače, Simi je bila jedna od onih koja je nastupala te večeri, a na rođendanskoj zabavi pojavili su se i Drejk, Hilari Daf, Delila Bel Hamlin i mnogi drugi. Nakon nastupa fotografi su ih uhvatili tokom strastvenog zagrljaja, a viđeni su i kako zajedno odlaze sa zabave.

The Weeknd uhvaćen je sa novom devojkom na jednoj žurki u Los Anđelesu.
printscreen/instagram 

Kako Anđelina reaguje na novu vezu njenog dojučerašnjeg dečka, nije poznato, a kada je reč o Beli Hadid, ona je još od 2020. godine u vezi sa Markom Kalmanom.

Da li će romansa The Weeknda i zgodne muzičarke potrajati, ostaje da vidimo, a u galeriji ispod pogledajte još njenih fotografija sa bliznakinjom Hejz.

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Simi Kadre sa njenom sestrom bliznakinjom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!