Zvezda "Igre prestola" Sofi Tarner (25) svoju prvu ćerku Vilu (1) rodila je u julu 2020., a šuška se da je ponovo trudna nakon fotografija koje su izašle u javnost. Mlada glumica svoje prvo dete dobila je s muzičarem Džoom Džonasom (32), a rodila ju je u strogoj tajnosti.

- Prekrasna mama u šetnji, izgleda kao da će bebica stići na leto - napisala je oduševljena obožavateljka u opisu slike na kojoj vidimo Sofi u uskoj haljini koja ističe njen stomačić.

Sofi i Džo venčali su se još 2019., a privatni život vešto skrivaju od znatiželjnih očiju javnosti. Povodom trudnoće nisu se još uvek oglašavali, a obožavatelji i strani mediji tvrde da zabune nema, te da na leto stiže druga beba.

Glumica se proslavila u ulozi Sanse Stark u popularnoj seriji, a njen suprug u tinejdžerskom periodu s braćom u bendu "Jonas Brothers". Sofi je jednom prilikom otkrila da nije volela da sluša njihove pjesme, međutim Džo ju je na dejtu oborio s nogu.

- Moji prijatelji i ja nismo bili fanovi braće Džonas. Postojao je bend u Britaniji po imenu Busted, imali su hit 'Year 3000', bili su savršeni, obožavali smo ih. Onda su braća Džonas napravila obradu te pesme i proslavili je, a Busted se raspao. Mi smo smatrali da su za to braća Džonas kriva pa smo ih mrzeli - ispričala je Sofi za Elle.