Popularna influenserka Jes Džulz uslikana je trudna kako uživa na na plaži u Majami Biču sa svojim dečkom Djuk Rajli, inače NFL sportistom.

Srećni par očekuje svoje prvo zajedničko dete, a Jes Džuls je bila naročito primećena jer je ponosno pokazala svoju trudničku figuru i stomačić koji sve više raste.

Ovaj prikaz mlade i zdrave trudne žene bio je pravo osveženje u moru savršenim ženskih tela bez grama celulita koje sve češće viđamo po društvenim mrežama.

Poznata influenserka svoje trudničke dane provodi rasterećeno, ne obazirući se na višak kilograma koji je neminovan tokom trudnoće, a to veoma ponosno i pokazuje ženama širom sveta.

Jes Džuls ponosno pokazala telo tokom drugog stanja.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jes Džuls se ni tokom trudnoće ne odriče atraktivnih bikinija, zbog čega se i našla na meti dežurnih paparaca, a takva pažnja nimalo joj nije smetala niti joj je pokvarila dan, iako su joj golišave fotografije pre nekoliko godina stvorile ozbiljne probleme.

Jes Džuls ponosno pokazala punije telo i celulit kao trudnica.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, 2016. godine našla se usred skandala, a na kraju i pravne bitke nakon što je javno obelodanila da je ucenjena zbog svojih golišavih fotografija. Za to je optužila rijaliti zvezdu Henču Voigt kojoj je sud zaplenio mobilni koji je navodno bio korišćen u pokušaju iznude. Potom je uhapšena zajedno s navodnim saučesnikom Veslijem Viktorom jer su pretili Jes Džulz da će objaviti i njene gole fotografije ako im ne plati iznos od 18.000 dolara.

Nakon hapšenja na društvenim mrežama se proširio eksplicitni snimak za koji je Henča tvrdila da ga je sama Jes Džulz objavila, što je ona, naravno, negirala.

Ipak, sve to nije umanjilo njenu popularnost pa je sklopila i neke unosne poslove s popularnim brendovima s kojima i danas sarađuje, a osnovala je i sopstvenu agenciju za oglašavanje.

- Ko bi rekao da ću biti ovoliko srećna što sam se ugojila 13 kilograma- napisala je Jes Džuls ispod jedne od novijih objava na Instagramu i pokazala da uživa u svakom novom momentu koji joj trudnoća donosi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!