Influenserka i osnivačica brenda Gisou, Negin Mirselehi objavila je da sa svojim dugogodišnjim partnerom i verenikom Mauritsom Stibom čeka svoje prvo dete.

Vest koju je objavila na svom Instagram profilu oduševila je njene fanove, a u komentarima ispod objave usledile su čestitke budućim roditeljima.

"Novo poglavlje: Beba. Tako sam uzbuđena što mogu da podelim sa vama da Mau i ja očekujemo prinovu. Ne možemo da verujemo da ćemo zapravo biti roditelji.

Poslednjih godinu i po bilo je verovatno jedno od najizazovnijih razdoblja kroz koje smo prošli. I rekli su mi da ću teže ostati u drugom stanju. Dakle, to je naše malo čudo i neverovatno smo zahvalni na tome", napisala je Negin u opisu fotografije na kojoj pozira zagrljena sa svojim partnerom na plaži.

Podsetimo, njen dugogodišnji dečko zaprosio prošle godine u junu - i to nakon 18 godina veze.

Negin ne krije koliko je srećna što će kroz nekoliko meseci postati mama
Instagram 

Negin je vome popularna na Instagramu gde je prati skoro sedam milona ljudi.

Negin i Mauritsio verili su se u junu 2021. godine
Instagram 

Sa pratiocima deli savete iz sveta mode i lepote, a njena raskošna kosa i kovrdže po kojima je prepoznatljica proglašene najlepšim kovrčama na Instagramu.

Instagram Lepa influenserka otkrila je da uskoro postaje mama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!