Ceo svet i dalje bruji zbog nedavnog Adelinog "blama".

Naime, pevačica se pre nekoliko dana poprilično opustila u provodu i popila koju čašicu više, iako je donedavno tvrdila da više ne pije, a potom ne samo što se raspojasala, a na kraju i skinula u jednom gej klubu, već se i popela na binu i izvodila striptiz.

Pevačica Adel šokirala je posetioce jednog gej kluba  Twitter/allegedly_adam/jcmdmedia5/lilredmaddi

Nakon ovacija publike, pevačica se rasplakala ponavljajući "Kako znaju da sam to ja?".

Nakon spornog događaja, Adel nije moguće videtu javnosti, ali su je paparaci ipah uhvatili ispred vile u kojoj živi, a sve vreme krila se ispod kapuljače. Zapravo čini se da je ova godina pevačici počela zaista burno.

Adel su uhvatili nakon pijanstva kako se krije od paparaca.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nedavno je otkazala koncerte u Las Vegasu jer pola njenog tima ima kovid, a brojnim posetiocima karte nisu refundirane, iako je sasvim izvesno da se koncerti uopšte neće održati. Takođe, isplivali su detalji da u svemu tome nije toliko problem kovid, koliko to što pevačica gotovo nije ni bila prisutna na probama, već je sve vreme plakala i svađala se sa dečkom preko telefona.

Adel se nedavno pokajala što je otkazala koncerte.
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Stekao se utisak da je zapravo jedva dočekala da se sve otkaže kako bi odletela nazad u LA, gde je sa Ričom Polom započela zajednički život nakon što se navodno verila. Obožavaoci nisu mogli Adel da oproste ni paprenu cenu karata, gde su najjeftinije 12.500, a potom slede nešto skuplje od 15.440, dok će Gold ulaznice biti prodavane po ceni od 37.850 dinara. Najskuplje su na VIP terasi od rekordnih 77.750 dinara. Karte na mrežama preprodavale su se za još više novca, a čak su rasprodate i one koje su stajale neverovatnih milion dinara.

Adel je krivila problem sa kovidom za otkazivanje koncerta.
Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia 

Celu situaciju Adel je nedavno prokomentarisala u emisiji tvrdeći da nije mogla da zna da će se sve tako izdešavati, kao i da se razmatra nov datum koncerata, ali to svejedno nije umirilo sve one koji su dali ogroman novac da je slušaju uživo.

Baš iz tog razloga, isti klub koji ju je angažovao unajmio je imitatorku i ponudio svim posetiocima koji imaju Adelinu kartu da dođu besplatno. Međutim, iako su mnogi pomislili da je u pitanju samo još jedna "wanna be Adele" pevačica, u momentu kada je devojka po imenu Džanej Longo "otvorila usta", svi su zanemeli.

Iako je njen prvi šou bio besplatan, Džanej je definitivno profitirala od svega, jer se sada za njen nastup traži karta više. Ova pevačica sada nastupa 6 puta nedeljno, a uprkos i nekim negativnim kritikama, njena popularnost raste iz sata u sat.

Naravno, vesti su stigle i do Adel koja sada žali što j otkazala koncerte u poslednjem trenutku, ali, očigledno da je na njenom imenu neko drugi profitirao, a kako ona peva, pogledajte u videu ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!