Svima se dešava da nam nekada jednostavno "popuste kočnice" i preteramo u određenim stvarima, a slavni nisu izuzetak.

Jedina razlika je u tome što njihovu "sramotu" gleda ceo svet.

Ovog puta, "pukla je bruka" zbog Adel, koja je napravila šou za pamćenje pred stotinama posetilaca jednog gej kluba. Naime, iako je prošle godine u oktobru govorila da je prestala sa pićem, sada se čini da se ponovo vratila starom poroku.

Ona je tokom izvedbe predstave i takmičenja "Porn Idol" popila koju "čašicu više" nego što je trebalo, a potom ne samo što se popela na pozornicu i pevala, nego se i dodatno "razgolitila".

Adel je u jednom klubu malo više popila, a potom se razgolitila i izvodila striptiz.
pritnscreen/twitter 

Pevačica se sjurila iz VIP lože na binu i zaplesala oko šipke, a potom skinula sa sebe skupoceni Fendi sako uz reči da joj je vruće i da se znoji. Plesačice su je gledale iznenađeno, a publika je glasno skandirala. Na sve to, dok je bila na pozornici, začuđeno je pitala prisutne oko sebe: "Kako svi znaju da sam to ja?", a kako je sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku teksta.

Pevačica Adel šokirala je posetioce jednog gej kluba  Twitter/allegedly_adam/jcmdmedia5/lilredmaddi

Adel je potom izabrala pobednicu takmičenja, poručivši devojci u toplesu po imenu Marta: "Mi volimo žene, jeb*** žene zar ne. Da, biram je, vidim da si jeb*** lepa, ljupka i puna samopouzdanja među svim ovim muškarcima koji te okružuju". Adele se tako osvrnula na polno neutralnu nagradu koju je osvojila na BRIT Awards dodeli nagrada.

Samo nekoliko sati ranije, Adel je izvela prilično civilizovan nastup na snimanju za "Graham Norton Show", gde je čak otkrila i da želi da sledeće godine dobije dete sa svojim dečkom Ričom Paulom i tako dodatno podgrejala glasine o njihovoj veridbi.

Mnogi i dalje nisu uvereni da je u njihovoj vezi baš sve toliko potaman, jer su očevici iz Las Vegasa koji su sa njom pripremali nastupe koji se na kraju nisu ni održali, navodno zbog kovida, otkrili da je pevačica bila očajna što je kroz sve prolazila sama, a Pol nije želeo da dođe kod nje. Sve vreme je prekidala probe, "visila" na telefonu i plakala.

Očevici tvrde da je Adel sve vreme u Las Vegasu plakala i svađala se sa novim dečkom.
pritntscreen/instagram 

"Konstantno je plakala, jecala i vikala na njega preko telefona. Velika je tenzija".

"Nije mogla da prođe ni osnovne koreografije jer je stalno gledala u teleofon. On utiče na njeno samopouzdanje, odnosno, ruši ga", rekao je izvor nedavno. Zbog svega su glasnije i priče da je Adelino preterivanje sa pićem u poslednje vreme povezano upravo sa krizom u vezi koju pokušava da sakrije od javnosti, a još njenih fotografija sa novim dečko pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Adel s novim dečkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!