Iako su se mnogi radovali što će napokon, nakon četiri duge godine ponovo moći da uživaju u moćnom glasu Adel, nažalost, pevačica je nedavno otkazala sve koncerte u Las Vegasu.

Kao razlog navela je pola njenog tima ima kovid, te da nije bilo moguće pripremiti šou na vreme.

Brojni obožavaoci koji su već kupili karte bili su veoma ljuti i razočarani što je pevačica saopštila sve to dan pred prvi koncert, te je, ako ništa, mogla da im uštedi kartu i smeštaj, jer je veliki broj dolazio iz drugih gradova Amerike.

Adel je otkazala sve koncerte u Las Vegasu.
pritntscreen/instagram 

Takođe nije precizirano ni da li će se ostatak koncerata uopšte održati. Međutim, sada su se pojavile informacije da kovid nije jedini razlog zašto je Adel sve otkazala. Njeni bliski saradnici otkrili su šta se dešavalo na probama.

"Nevolje u raju, eto to je problem. Zato ne može da nastupa", rekao je jedan od izvora i dodao da je Adel na svakoj probi bila uplakana, nije bila skoncentrisana i stalno je pravila pauze da bi zvala svog dečka Riča Pola, inače milijardera i sportskog agenta sa kim je nedavno započela zajednički život.

Navodno problemi sa kovidom nisu pravi razlog zašto je Adel otkazala koncerte.
pritnscreen/youtube 

Ona je otkazala rezidenciju u Cezar palati čim je sopštila fanovima da od koncerata neće biti ništa i brže bolje se zaputila na aerodrom kako bi što pre bila sa Polom.

U međuvremenu, PageSix je preneo izjave još nekih njenih saradnika koji su otkrili nešto više o odnosu sa novim dečkom.

Adel navodno ima probleme sa novim dečkom.
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ne možete da se fokusirate ako niste tamo gde treba u svojoj glavi", kaže jedan od očevidaca i dodaje:

"Konstantno je plakala, jecala i vikala na njega preko telefona. Velika je tenzija".

"Nije mogla da prođe ni osnovne koreografije jer je stalno gledala u teleofon. On utiče na njeno samopouzdanje, odnosno, ruši ga", rekao je izvor.

Adel je sve proble preplakala zbog dečka.
Youtube 

Ovo je veoma iznenađujuće ako se uzme u obzir koliko je njihova veza krenula glatko, ali su mnogi ubeđeni da je njeno useljenje nakon samo 6 meseci ipak bila greška, te da jednostavno još uvek u vezi ne postoji dovoljno razumevanja i poverenja.

Adel dečko navodno uništava samopouzdanje.
Youtube 

Da li je ovo samo trenutna kriza ili početak kraja, ostaje da vidimo, ali za sad, barem kada su koncerti u pitanju, nema izgleda da će se ijedan održati u skorije vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!