Od kako se razveo od muzičke dive Adel, Sajmona Koneckog nije bilo moguće videti u javnosti.

Nije se oglašavao čak ni kada je njegova bivša supruga u intervjuima pričala o njihovom braku, pa ni kada ga je ocrnila na novom albumu.

Zapravo, današnjeg milionera nigde nije bilo moguće videti, a sada su ga paparaci konačno uhvatili tokom šetnje Beverli Hilsom. Sajmon je delovao potpuno drugačije nego kada je poslednji put viđen sa Adel, pre njenog koncerta 2019. godine.

Sajmon Koneckli poslednji put je viđen u javnosti 2019. godine pre Adelinog koncerta.
NEMO / Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I on je krenuo istim putem kao njegova bivša supruga i skinuo veliki broj kilograma, a jedino čega se ne odriče je njegov zaštitni znak - brada.

Bivši muž Adel skinuo je veliki broj kilograma.
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Adelin bivši suprug često je bio na meti kritika jer je nakon razvoda profitirao čak 95 miliona dolara, s obzirom da pre braka nisu potpisali predbračni ugovor, te su njeno bogatstvo od 190 miliona dolara podelili na ravne časti.

Sajmona Koneckog često su zvali muškom sponzorušom.
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

 Sajmonu koji je inače direktor dobrotvorne organizacije, pripala je i vila na Beverli Hilsu, a pre razvoda njegova imovina procenjena je bila na "samo" 2,7 miliona dolara. Zbog svega, brojni fanovi nisu ga štedeli kritika na mrežama.

"Mora da je baš ponosan na sebe", "Pravi muškarac koji uzima novac od bivše žene", "On se baš dobro udao", "Obezbedio se do kraja života"... samo su neki od komentara na račun bivšeg muža slavne pevačice, međutim, čini se da se on nije obazirao na ono što se pisalo.

Bivši muž Adel profitirao je nakon razvoda 95 miliona dolara.
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

Uprkos mišljenju mnogih da je "muška sponzoruša", Adel mu se nedavno javno zahvalila na dodeli BRIT nagrada i posvetila mu svoj novi album "30". Istakla je tom prilikom i da su oboje zaslužni za pesme sa kojima se vratila na svetsku muzičku scenu.

Adel se potrudila i da detalji njihovog razvoda nikada ne izađu u javnost, te je čak prošle godine uputila zahtev sudu u Los Anđelesu da se sve čuva u strogoj tajnosti. Pevačica svog bivšeg i dalje naziva "srodnom dušom" uprkos sve glasnijim pričama da se verila sa sadašnjim dečkom Ričom Polom.

Sve su glasnije priče da se Adel verila sa Ričom Polom.
Youtube 

Da se u poslednje vreme poprilično opustila od kada je smršala, ali i ponovo ubola hitove, svedoči i njeno nedavno "slobodnije" ponašanje, kada se u jednom klubu skinula i plesala oko šipke, što ukoliko ste propustili, možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Pevačica Adel šokirala je posetioce jednog gej kluba  Twitter/allegedly_adam/jcmdmedia5/lilredmaddi

Kada je o Sajmonu reč, jedino je poznato da je fokusiran na rad humanitarne organizacije. Nije poznato da li ima novu izabranicu, ali zanimljivo je i što je Adel njemu zapravo bila druga žena. Pre nje bio je u braku sa stilistkinjom Klari Fišer sa kojom je bio od 2004. do 2008. godine, a u braku su dobili i ćerku.

Sa Klari Fišer, stilistkinjom, bivši muž Adel dobio je ćerku u braku koji je trajao 4 godine.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!