Šeron Stoun je snimljena sa svojom sestrom Keli Stoun u Los Anđelesu nakon zajedničkog ručka u popularnom restoranu.

Holivudska glumica Šeron Stoun bila je dobro raspoložena u društvu svoje mlađe sestre Keli Stoun, sa kojom je snimljena u Los Anđelesu, a koju inače ne pokazuje često u javnosti.

Šeron (63) i Keli (61) viđene su u ležernim izdanjima ispred popularnog restorana na Beverli Hilsu, a obožavaoci glumice primetili su da uopšte ne liče jedna na drugu.

Šeron Stoun i njena sestra Keli Stoun nimalo ne liče.
Be Like Water Media / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Činilo se da su sestre srećne što provode kvalitetno vreme zajedno, smešeći se i grleći jedna drugu čak i kada su primetile da ih paparaci snimaju. Šeron je tada stavila crnu masku za lice pre nego što je krenula na put i paparacima pokazala simboličan znak mira (peace - dva prsta) u vazduhu.

Šeron Stoun i njena sestra Keli Stoun doživele su seksualn zlostavljanje od strane dede.
Be Like Water Media / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Keli i njen suprug Brus Singer su prošle godine hospitalizovani zbog infekcije korona virusom, a Šeron je nakon smrti nećaka bila slomljena te je tom prilikom potom zatražila podršku na društvenim mrežama i zamolila svoje fanove da se mole za njih.

„Moja sestra Keli, koja već ima lupus, sada ima kovid. Zapalite sveće za Keli i njenog muža, mog dragog prijatelja Brusa“, ​​napisala je Šeron na Tviteru, a njih dvoje su se kasnije potpuno oporavili.

Sestre su u 2021. godini zajedno prošle i kroz smrt majke Doroti Meri koja je naprasno doživela moždani udar, a koji je i 2001. godine iskusila i sama Šeron Stoun.

Šeron Stoun sa majkom koja je preminula od moždanog udara.
Instagram 

Inače, Šeron i Keli su neverovatno vezane od ranog detinjstva koje im nije ostalo u najlepšem sećanju, obzirom na seksualno zlostavljanje od strane njihovog dede, što je glumica i podelila u svojoj knjizi koja je za nju bila oslobađajuće iskustvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!