NAKON SMRTI NEĆAKA, ŠERON STOUN PONOVO SLOMLJENA: Tužne vesti podelila sa pratiocima i moli ih samo za jedno

Šeron Stoun zabrinula je sve pratioce kada je objavila da je njena majka doživela moždani udar.

Šeron Stoun je čini se kao otvorena knjiga za javnost, ali ne i kada je njen sin u pitanju.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Poslednjih mesec dana Šeron Stoun obilazila je evropske metropole i blistala na glamuriznim dešavanjima, a nedavno se vratila u Los Anđeles da bi bila u društvu majke, čije zdravstveno stanje je narušeno.

Ono što je posebno zabrinulo njene pratioce na Instagramu bila je glumičina jutrošnja objava. "Molite se za Doroti Meri Stoun, moju mamu, koja je sinoć ponovo doživela moždani udar, hvala", napisala je Šeron uz maminu fotografiju.

Doroti, vitalna dama koja ima 88 godina, pre nekoliko meseci završila je u bolnici zbog zdravstvenih problema, a Šeron se nije odvajala od nje. Srećom, sve se dobro završilo.

seron stoun sa mamom
Instagram 

Sa klinike je izašla dan pre nego što su se memoari zvezde „Niskih strasti“ pojavili u knjižarama. Prvi, počasni primerak pripao je upravo njoj.

Pored Šeron, koja najviše liči na nju, Doroti ima još troje dece, ćerku Keli i sinove Patrika i Majka.

Podsetimo, Šeron je letos preživela još jednu porodičnu trgagediju kada je preminuo njen jedanaestomesečni nećak River, sin njenog brata Patrika.

Tužnu vest glumica je tada podelila takođe na svom Instagramu, a ove godine je ostala i bez bake i kume koje su preminule od posledica Korona virusa.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši