Glumica Šeron Stoun oduvek je važila za jednu od najlepših glumica Holivuda, a i sada u 63 godini ima liniju na kojoj bi joj pozavidele duplo mlađe koleginice.

Paparaci su nedavno uslikali zvezdu "Niskih strasti", prilikom snimanja veoma zanimljive kampanje na jugu Franscuske, a njeno telo ponovo je došlo u prvi plan.

Glumica je pozirala u provokativnom autfitu, kada je na golo telo obukla upečatljiv cvetni ukras koji je bio fiksiran samo jednom vezicom. Dole je nosila crnu suknju u sirena kroju.

Kreacija koju je ponela izgledala je kao da će svakog trenutka pokazati previše, a upravo to se u jednom momentu i dogodilo. Kada je Šeron ulazila u čamac glumičine grudi su došle u prvi plan, što je spremno oko paparaca odmah zapazilo.

seron stoun
Profimedia 

Njena plava, kratka kosa je bila zalizana, a na licu je nosila laganu, prirodnu šminku. Malo je reći da je Šeron u ovom izdanju oduzimala dah, ali ono što je usledilo nakon toga bilo je za pamćenje.

Naime, kada se fotografisanje završilo glumica se presvlačila, a tamošnjim papararacima ponovo je pokazala  i više nego što treba. Svima je zapalo za oko da i u ovim godinama ima sjajnu liniju i zategnute noge.

seron stoun
Profimedia 

Podsetimo, glumica je nedavno uslikana u Monte Karlu prilikom opuštenog druženja sa prijateljima na gliseru, a tom prilikom nije nosila šminku.

Šeron kojoj se inače dive zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, sada je izazvala čuđenje jer razlika od onih iz stvarnosti je i više nego očita.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte više njenih slika i sami procenite da li je glumica preterala sa obradom:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Šeron Stoun i dalje živi život punim plućima...