Šeron Stoun bila je prezenterka na dodeli nagrada Pride od Britain održanoj u Londonu.

Za hladno londonsko veče Šeron je odabrala haljinu raskošnog donjeg dela u kojoj bi se na crvenom tepihu dobro osećale žene svih konfekcijskih veličina.

Crna haljina u kojoj je glumica prošetala crvenim tepihom prestižne ceremonije izgleda kao miks haljine i kaputa te savršeno laska ženskoj figuri.

Kreacija sašivena od debljeg materijala ima podignutu kragnu, dugačke rukave i pojas oko struka. Donji deo je volumiziran, seže do poda i neodoljivo podseća na balsku haljinu.

seron stoun
Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sofisticirani stajling za dodelu nagrada Pride of Britain 63-godišnja glumica upotpunila je s malim crvenim brošem, glamuroznim visećim minđišama i zlatnom torbicom bogato ukrašenom svetlucavim cvetnim aplikacijama.

seron stoun
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dodelom nagrada Pride od Britain odaje se počast "nepoznatim herojima" Velike Britaniji na kojoj se televizijske, filmske i sportske zvezde okupljaju kako bi proslavile obične ljude koji rade izvanredne stvari.

Šeron Stoun je dodelila nagradu Hasanu Alkavamu koji je, nakon što je 2017. prebegao iz Sirije u Veliku Britaniju, pomogao drugim porodicam sa sličnim problemima.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte još modnih izdanje slavne glumice: 

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia Šeron Stoun