Marijana Mićić sa razlogom nosi titulu jedne od najharizmatičnijih glumica i voditeljki na ovim prostorima, a na izvajanoj figuri, čak i nakon porođaja, mogu da joj pozavide mnogi.

Glumica Marijana Mićić porodila se u decembru i na svet donela ćerku Anu. Koliko se ona i njen partner Miloš Marjanović trude da svoj život sačuvaju daleko od javnosti, govori i činjenica da su uspeli da sakriju od medija tačan datum porođaja.

Novopečena mama je 2 meseca od porođaja objavila novu fotografiju na kojoj se ne vidim nijedna višak kilograma, a mnogi komentarišu da izgleda kao da nikad nije ni bila trudna.

Marijana Mićić pokazala zavidnu liniju nakon porođaja.
Instagram 

Glumica je pozirala u uskim crnim helankama i džemperu sa belim tufnama, a u međuvremenu je svojim pratiocima otkrila da nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, te da se nalazi u salonu za ulepšavanje gde će je stručnjaci brzo vratiti na "fabrička podešavanja".

Svi su saglasni da lepa mama blista, te da, iako smo sigurni, prvi period u životu svake bebe nije nimalo lak, izgleda kao da sve obaveze obavlja sa potpunom lakoćom.

Imali smo bezbroj puta do sada da vidimo koliko uživa u novoj životnoj ulozi, ali najvažnije nije zaboravila na sebe i svoje potrebe. Da li je do genetike ili rada i truda na liniji nakon porođaja, glumica do sada još uvek nije otkrila, a kako Marijana sada izgleda pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Marijana Mićić uživa u svojoj novoj ulozi majke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!