Glumica Marijana Mićić postala je mama devojčice početkom decembra, iako su mediji znatno kasnije preneli radosne vesti. Svojoj naslednici ponosni roditelji dali su ime Ana, a Marijana se jednom prilikom zahvalila na brojnim čestitkama.

Poznato je da se Marijana vešto trudi da privatni život sačuva od javnosti, a sada je objavila snimak sobe svoje naslednice na društvenim mrežama. Glumica je dugo krila trudnoću, a sada nije odolela da pokaže najemotivnije momente.

Marijana Mićić se pohvalila prelepom sobom svoje naslednice.
Instagram 

Voditeljka je otkrila kako izgleda deo sobe za bebu, a na zidovima se mogu videti uramljene slike medvedića i nalepnice u obliku srca.

Očigledno je da se Marijana trudi da svojoj naslednici uredi kutak onako kako dolikuje, kao i da joj nova životna uloga poprilično prija.

Podsetimo, njene komšije nedavno su otkrile kakva je voditeljka privatno.

- Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom.

Marijana Mićić je pažljivo birala svaki detalj za sobu svoje naslednice.
Instagram 

Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka - rekla je komšinica jednom prilikom.

Marijana je u skladnoj vezi već 10 godina sa Milošem Marjanovićem, koji je po profesiji producent. Miloš nije neko ko voli da se javno eksponira, a voditeljka i glumica je jednom prilikom istakla da je njihova veza nastupila sasvim slučajno.

Marijana Mićić se pohvalila sobom svoje ćerke.
Instagram 

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav - rekla je ona ranije u intervjuu za "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram Marijana Mićić uživa u svojoj novoj ulozi majke.