Marijana Mićić je pre nepunih mesec dana na svet ćerkicu Anu, koja je donela veliku radost njenom dugogodišnjem izabraniku Milošu i njoj.

Osim što je glumica i voditeljka mesecima krila trudnoću od javnosti, priznaje i da se plašila za svoje zdravlje u trudnoći te su ona i njen partner bili primorani da donesu odluku.

Obzirom da je njen partner bio veoma zauzet poslovnim obavezama i u stalnom kontaktu sa dosta ljudi, zajedno su odlučili da se od na jedno vreme povuče i pređe da živi u hotelu.

Naime, ona je rešila da zaštiti sebe i svoje tada nerođeno dete, jer je strepela da se ne zarazi koronavirusom između dve doze vakcine.

- Imala sam strahove, da se ne zarazim između vakcine i revakcine. Miloš je u tom trenutku puno radio sa strancima i putovao, te je živeo mesec dana u hotelu. Dogovorili smo se posle nekog vremena da se vidimo pa smo prošetali napolju. Tri nedelje se nismo poljubili, stvarno je bila ljubav na distanci. Nije bilo lako, bilo je zapravo tužno, iako se sada smejem- rekla je Marijana u emisiji "Sve u svemu".

Marijana Mićić otkrila da je njen dečko mesec dana živeo u hotelu u vreme njene trudnoće.
Instagram 

Marija je već 10 godina u skladnoj vezi sa Miloš Marjanović, koji je inače po profesiji producent koji nije neko ko voli da se javno eksponira, a voditeljka i glumica je jednom prilikom istakla da je njihova veza nastupila sasvim slučajno.

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav- rekla je ona ranije u intervjuu za "Hello".

Sada je njihova veza krunisana najvećim bogatstvom i sada uživaju zajedno u svom domu i prelepo uređenom kutku za bebu, a još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u nastavku:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!