Marijana Mićić nedavno je postala mama devojčice Ana, a od svojih pratilaca sakrila je da se zapravo porodila 9. a ne 17. decembra kako se isprva mislilo.

Lepa glumica i voditeljka jedva je čekala da se ostvari u najlepšoj ulozi, a malo pred porođaj pokazala je i kako izgleda sobica za koju je brižljivo birala svaki detalj.

Sada je podelila i prvu fotografiju bebe, a prizor je raznežio sve njene obožavatelje.

Naime, na fotografiji je njen partner Miloš Marjanović, koji je dremao dok je na njegovim grudima spavala niko drugi do mala Ana. Mesto pored našla je i njihova kuca, a na nedoljivu scenu retko ko je mogao ostati ravnodušan.

Marijana Mićić podelila je emotivnu fotografiju sa partnerom Milošem Marjanovićem iz porodičnog doma.
printscreen/instagram 

Inače, Marijana i Miloš zajedno su skoro 10 godina, iako se o njemu ne zna mnogo. Jednom prilikom glumica je otkrila kako su se upoznali:

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila. On ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da ne radim, jer, mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe - otkrila je jednom prilikom na svom Instagramu.

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

Marijana Mićić sa svojim dečkom je skoro 10 godina.
Instagram 

- Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu "žute minute", što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - rekla je glumica.

Kako izgleda Marijanin verenik, pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!