Američki glumac Džejson Riter niježeleo da ćuti, te se oglasio sbom nalogu na društvenoj mreži Tviter gde je stao u obranu svoje tri godine starije supruge, glumice Melani Linski. 

Naime, Melani je postala meta izrugivanja sramnih komentara na društvenim mrežama zbog izgleda. Riter je podelio komentar svoje supruge u kom je izrazila svoju frustraciju na tu temu, i poručio dežurnim dušebrižnicima što misli o tome.

"Ako neko ima neželjene komentare o bilo čijem telu, može slobodno da ih napiše trajnim mastilom na sopstveno čelo", napisao je glumac.

Melani se prethodno oglasila kako bi komentarisala ljude koji joj šalju neželjene komentare o težini pod velom brige za njeno dobro.

"Najupečatljivije su poruke poput onih: "Ja brinem za njeno zdravlje"! Ne vidiš me kako trčim kroz park sa svojim detetom. Mršavo nije uvek jednako zdravo", napisala je Melani..

Džejson Riter odbrusio hejterima koji su napali njegovu ženu zbog izgleda
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Melani je, inače u januaru za časopis "Rolling Stone" otkrila kako ju je urednik njene serije naterao da smrša.

"Pitali su me šta planiram da uradim sa mojom kilažom, da li će mi producent nabaviti trenera, rekao je da želi da mi pomogne", otkrila je glumica.

U intervjuu za "People" 2016. je pričala o probleima s ishranom.

"Izgubila sam razum. Imala sam problema sa ishranom i u određenom trenutku sam pomislila da neću da preživim, bila sam jako nesrećna i kosa mi je opadala. Pomislila sam tada da samo treba da izgledam onako kako bih trebalo da izgledami verovati da će ljudi hteti da ubace nekoga u film ili emisiju ko izgleda kao ja", rekla je Melani.

Džejson i Melani su u braku od 2020. godine i zajedno imaju jedno dete, a detalje privatnog života trude se da drže samo za sebe.

Melani je pre 7 godina pričala o problemima s ishranom
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!