Uprkos razlici od sedam godina između nje i starijeg brata Majka Džeksona i njegovih komentara o njoj, bili su vrlo bliski kao deca, ali Dženet priznaje da su se razdvojili kako su starili.

Pevačica Dženet Džekson (55) je prvi put ispričala kako ju je njen brat Majkl Džekson osramotio dok je bila mlada, ostavljajući joj bolne probleme sa slikom njenog tela.

- Bilo je trenutaka kada me je Majk zadirkivao i prozivao me. Govorio mi je da sam prasica, konj, dro*a ili krava. On bi se smejao tome i ja bih se takođe smejala, ali to me zapravo jako bolelo. Kada neko kaže da si pretežak, to utiče na tebe - ispričala je Dženet.

Svoje probleme s kilogramima otkrila je u dokumentarnoj seriji koju je snimala pet godina. Priznala je kako se bori s kilogramima od svoje desete godine, kada je dobila ulogu napuštene devojčice Peni u američkoj emisiji 'Good Times', piše The Sun.

Dženet Džekson u dkoumnentarcu je progovorila o odnosu sa svojim bratom
Shutterstock 

- Emotivna sam, pa kad sam pod stresom ili me nešto jako muči, ja jedem. To me teši- rekla je Dženet i dodala da ju je taj problem još jače pogodio jer je bila javna ličnosta, a zbog toga i pod većim pritiskom.

Takođe je imala problema jer nije izgledala baš kao tipična jedanaestogodišnjakinja.

- Razvijala sam se kao veoma mlada i počela sam da dobijam grudi i oni bi ih vezali da bih izgledala ravnije grudi. Mislim da je slava odgovorna za sve moje probleme u životu, i da nisam poznata nikada ne bih imala ni jedan problem.

Majkl je sestru nazivao pogrdnim imenima popt krava i svinja
SCOTT FLYNN / AFP / Profimedia 

Dženet i Majkl su bili veoma bliski kao deca, međutim, pevačica otkriva da su se polako udaljili kako su starili.

- Sećam se da sam jako volela njegov album 'Thriller', ali po prvi put u životu osetila sam da je između nas nešto drugačije. Tada smo Majk i ja krenuli svojim putem, on jednostavno nije bio kao pre - osvrnula se na njihov odnos i kaže da su se nakon objave njegovog uspešnog albuma razdvojili.

Dženet priznaje da je osećala da joj je prezime teret zbog stalnog poređenja s megapopularnim starijim bratom.

Džent otkriva da se Majkl promenio i da su se udaljili kako je postao stariji
Profimedia 

- Zahvalna sam jer mi je to ime otvorilo mnoga vrata, a u isto vreme postojalo je osuđivanje koje je dolazilo s tim prezimenom, odnosno određenim očekivanjima - tvrdi pevačica.

Majklove pravne nevolje počele su kada ga je Džordan Čendler 13 godina star dečak 1993. optužio da ga je pevač neprikladno dodirivao u njegovom domu na Neverland Ranču. Nagodili su se van suda u januaru 1994. za 23 miliona dolara.

- Majkl je dao novac porodici. Samo je želeo da to nestane, ali to izgleda kao da si kriv. Kada se to desilo, Coca-Cola je rekla: "Ne, hvala" i otkazala moj ugovor. Kriv po udruženju. Tako to zovu, zar ne - prisetila se Džeksonova.

Ona i Majkl će kasnije sarađivati na pesmi "Scream", koja je napisana povodom njegovih javnih suđenja.

- To je bila njegova pesma i ja sam bila tu da ga podržim. Ali to i nisam i baš imala priliku da uradim. Majkl je snimao noću, ja sam snimala danju. Njegova diskografska kuća bi blokirala njegov svet, tako da nisam mogao da vidim šta se dešava. Nisu me želeli na snimanju. Osećala sam se kao da pokušavaju da naprave konkurenciju između nas dvoje. To me je zaista povredilo, jer sam osećala da sam tu da se borim sa njim, a ne da se borim protiv njega. Želela sam da se osećam kao u starim vremenima, da sve bude savršeno između njega i mene, ali nije. Stara vremena su odavno prošla- otkriva Dženet u dokumentarcu koji će premijeru imati 29. januara.

Dženet priznaje da su Mjaklove uvrede i te tkako uticale na nju
Shutterstock 

Stil života rok zvezde Majkla su odvele u ruke stručnjaka za bolesti zavisnosti, koji su, sa porodicom Džekson, pokušali da intervenišu.

- Moja porodica je iznajmila privatni avion i došli su na intervenciju. To je bio način da se ponovo zbližimo, ali njega to nije interesovalo - rekla je ona. i dodala da je takođe pokušala da podstakne Majkla na porodičnu turneju Džeksona.

- Rekla sam: "Hteli smo da razgovaramo o tome da idete ponovo na turneju i da li biste to uradili kao braća. Bila bi mi čast da vam otvorim." Nije imao mnogo toga da kaže, bio je nepokolebljiv. Bila sam stvarno uznemirena - govori ona.

Pevačica se takođe dotakla i svog ljubavnog života. Iza sebe ima tri braka, jedan sa pevačem Džejmsom Debardžom, drugi sa plesačem Reneom Elizodom mlađim i treći za katarskog biznismena Visamu Al Manu.

Majk Džekson umro je 2009. godine, a Dženet sve do sada nije želela da otkriva detalje njihovog odnosa.

Majklove pravne nevolje počele su kada ga je dečak 1993. optužio da ga je pevač neprikladno dodirivao
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!