Geri Horner, odnosno bivša Spajsica nekada je bila jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih devojkama među devojkama u muzičkoj grupi, međutim, očigledno je i nju vreme i te kako pregazilo, barem ako je suditi po poslednjim fotografijama.

Paparaci su uslikali bivšu spajsicu dok je šetala svog psa u Londonu, a malo ko bi mogao da pretpostavi da je u pitanju nekada velika zvezda, koja je žarila i palila na scenama širom sveta. Na sebi je imala dugi sivi kaput i beli kačket, a mnogi je na prvi pogled nisu prepoznali.

Geri Horner i Viktorija Bekam su u grupi Spice girls žarile i palile muzičkom scenom.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Iako je i dalje u zavidnoj formi, mnogi su komentarisali da se Geri totalno promenila od vremena kada je u popularnoj ženskoj grupi tokom 90-ih i 2000-ih godina svojom lepotom osvajala ceo svet.

Grupa Spice Girls, koju su činile Geri Halivel, Viktorija Adams, Melani Braun, Melani Krisholm i Ema Banton, svoj prvi singl "Wannabe" je objavila u 1996. i odmah zavladala muzičkim top listama.

Geri Halivel je bila jedna od najatraktivnijih Spajsica
Youtube 

Viktorija je ubrzo postala "Posh Spice", Mel Bi je bila "Scary Spice", Geri "Ginger Spice", Ema "Baby Spice", a Mel Si "Sporty Spice". Grupa je izdala tri studijska albuma, a album "Forever" izdat je 2000. godine nakon što je Geri već napustila grupu.

Geri Horner udala se za Kristijana Hornera, inače šefa Formule 1
- / Wenn / Profimedia 

Inače, Geri je nedavno doživela veliku tragediju u porodici. U novembru joj je preminuo brat za kog je bila veoma vezana, što ju je potpuno slomilo.
Geri se posvetila bratu kada je bila najpopularnija, tokom 90-ih, kada je napustila čuvenu grupu i otišla u Pariz kako bi se odmorila od reflektora i takvog života. Od tada su bili veoma vezani.

Suprug Geri Halivel Kristijan Horner je šef Formule 1 i na Bliskom istoku se pripremao za VN Katara, zbog čega su oboje bili tamo u trenutku kada su saznali tužnu vest.

U galeriji pogledajte kako Geri igleda posle tragedije u porodici:

Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Geri Horner nakon tragedije i bez šminke izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!