Glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger je u petak poslepodne imao tešku saobraćajnu nesreću na raskrsnici u američkom Brentvudu.

Njegov SUV popeo se na drugi automobil, a žena koja je upravljala tim automobilom je teško povređena. Kako tvrde očevici, ženi je krvarila iz glave te su je vozilom Hitne pomoći prevezli u bolnicu, piše TMZ.

Austrijski snagator je vozio Yukon SUV kada se sudario s crvenim Toyotu Priusom. Njegov SUV se zatim kotrljoi i završio na vrhu Priusa, a zatim je nastavio kotrljanje i tako udari i Porsche Cayenne.

"Bilo je ludo, izgledalo je kao scena iz filma", opisao je sudar jedan očevidac.

Arnold Švarceneger izazvao saobraćajnu nesreću i jednu ženu teško povredio.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sudar je bio toliko jak da su se na Yukonu aktivirali Air Bag-ovi. Arnold nije povređen, bio je jako zabrinut u kakvom je stanju žena koju je hitna pomoć u kratkom roku prevezla u bolnicu, te je i sam otišao do nje da proveri kako se oseća.

Prema policijskom izveštaju, sudar se dogodio u Brentvudu, predgrađu Los Anđelesa, u 16:30 minuta po lokalnom vremenu, objavio je pr tamošnje policije. U izveštaju navode da je vozač SUV-a ( Arnold Švarceneger) bio blizu raskrnice Bulevara Sanseta i Avenije Alenford kada se sudario s crvenim Priusom koji se u tom trenutku okretao, ali SUV je prošao kroz crveno i skrenuo u levo, nakon čega je Prius podleteo pod SUV, a u sudaru su oštećena još dva vozila, jedno od njih je marke Porsche.

U videu ispod pogledajte kako je izgledalo mesto nesreće.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!